maritbet girişmaritbet
ECE Türkiye, Perakende Kiralama Günü’nde sektörü buluşturdu

ECE Türkiye, Perakende Kiralama Günü’nde sektörü buluşturdu

Perakende sektörünün liderleri, ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü’nde buluştu

Geleneksel hale gelen “ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü”, 21 Mayıs 2014'te Kandilli'deki Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleşti. Büyük ölçekli alışveriş merkezi projelerinin geliştirilmesi, planlanması, gerçekleştirilmesi, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet vererek başarılı projelere imza atan ECE Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı, bu sene altıncısı düzenlenen organizasyona, perakende sektöründen 450'ye yakın üst düzey yönetici, firma sahipleri ve basın mensupları katıldı. 

Toplantıda, ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, ECE Türkiye'nin devam etmekte olan projeleri hakkında bilgi verdi. Hohlmann, artan rekabet ile birlikte güçlü perakende destinasyonları sunmanın önemini vurguladığı konuşmasında “faaliyette olan alışveriş merkezlerinin de tüketici ve perakendecilerin değişen talep ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için yenilenme ve optimize edilmelerine yönelik yatırımların devam etmesi gerekiyor” dedi. Hohlmann konuşmasında, müşteri bağlılığı sağ adına yapılan pazarlama çalışmalarının da önemine değinerek, yakın dö-nemde ECE Türkiye tarafından yönetilen Alışveriş Merkezlerinde hayata geçirilecek olan yeni teknolojik ve interaktif uygulamalar hakkında bilgi verdi. 25 ülkeye ihracat yapan, hazır giyim ve perakende sektörü başta olmak üzere enerji, tarım ve hayvancılık, inşaat ve gayrimenkul ve madencilik 

sektörlerinde 3.000 kişiye istihdam sağlayan Gürmen Group'un İcra Kurulu Başkanı ve BMD Başkanı Hüseyin Doğan ise konuşmasında perakende sektörünün yıllar içinde gösterdiği gelişime değinerek Türkiye'de organize perakendenin yaklaşık 300 milyar ABD Doları büyüklüğe ulaştığını belirtti. Doğan, Türkiye'nin hedefinin 2030 yılında modernorganize perakendenin pazar payını %85'e çıkarmak olduğunu söyledi. Doğan konuşmasında ayrıca markalaşmanın, Türk perakendesinin yurtdışına açılımının, insan kaynakları, lojistik, reklam ve pazarlama yatırımlarının da önemini vurguladı. Doğan “Birleşmiş Markalar Derneği olarak ülkemizi 2023'e kadar bölge ve dünya modasına yön veren konuma taşımak, İstanbul'u markalar merkezi haline getirmek vizyonu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, Türk Markalarının gücünü ve yetkinliğini artırarak Türkiye'nin marka ekonomisine dönüşümünü sağlamak” dedi. 

17 ülkede yönetmekte olduğu 189 alışveriş merkezi ile Avrupa sektör lideri olan ECE'nin Kiralamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Klaus Striebich, yurtdışına açılmayı hedefleyen Türk perakendecilerine yönelik olarak ECE'nin Almanya ve diğer Avrupa ülkelerindeki yeni projelerini tanıttı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projeleri görücüye çıktı!
  • 17.10.2022 12:10

V Mall İstanbul ile V Metroway AVM projeleri görücüye çıktı!

ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü'nde İsra Holding'in AVM projele ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'de!
  • 10.07.2021 14:12

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'de!

İsra Holding, Başakşehir’de hayata geçireceği V Mall İstanbul projesinin uzun dö ...

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'ye emanet!
  • 08.07.2021 11:49

V Mall İstanbul'un yönetimi Ece Türkiye'ye emanet!

İsra Holding, Başakşehir’de hayata geçireceği V Mall İstanbul projesinin uzun dö ...

Ankamall'a en çevreci alışveriş merkezi ödülü!
  • 05.07.2021 17:18

Ankamall'a en çevreci alışveriş merkezi ödülü!

ANKAmall, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘’En Çevreci Alışveriş Merkez ...