maritbet girişmaritbet
E-kent’in yeni nesil ödeme cihazları dünyaya açılıyor

E-kent’in yeni nesil ödeme cihazları dünyaya açılıyor

Kent yaşamını kolaylaştırmak için akıllı şehir teknolojileri üreten E-Kent’in tamamı Türk mühendisliği ve AR-GE’sinin eseri olan ürünleri ile yurt dışına açıldı

Yüzde 100 Türk mühendisliğinin eseri olarak üretilen SmartBanko, Türkiye'de ulaşımda kullanılan ilk entegre teknoloji ürünü olma özelliğini taşıyor. Elektronik ücret toplama sistemleri sektörünün öncü kuruluşu E-Kent, geliştirdiği elektronik biletleme ve ücretlendirme cihazlarını uluslararası arenada tanıttı. Almanya'nın Karlsruhe kentinde düzenlenen Uluslararası Toplu Taşımacılık'ta IT Çözümleri Fuarı'na (IT-TRANS) katılan E-Kent, tamamı Türk mühendisliği ve AR-GE çalışmalarının ürünü olan cihazlarını geniş bir katılımcı ve ziyaretçi grubuna tanıttı. 21 şehirde toplam 1 milyar adet işlem yöneten E-Kent, IT-Trans Konferansı'nda da konuşmacı olarak yer aldı. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Erigüç, Almanya'nın yanı sıra aralarında ABD, İngiltere, İsveç, Belçika, Çin ve Fransa'nın da bulunduğu 26 ülkenin katılımcılarına, ulaşım sistemlerinin geleceği konusunda bilgiler vererek, ödeme sistemlerinin, müşterilerin hayatlarına dokunduğunu ve E-Kent olarak müşteri deneyimi ile etkileşime geçilen zaman zarfında yararlı hizmetler verebilmek adına yeni çözümler ürettiklerini belirtti. Kent yaşamını kolaylaştırmak için akıllı şehir teknolojileri üreten E-Kent'in, şehir içi ulaşım kullanıcılarına özel olarak ürettiği SmartBanko, MiniBanko ve RezerveBanko ürünleri ile akıllı kart satışı, elektronik biletleme ve ücret toplama işlemlerini yapıyor. 

Kağıt ve madeni para, kredi kartı ve alternatif ödeme seçenekleri ile kullanıcının hızlı, ekonomik ve pratik işlem gerçekleştirmesini sağlayan bu cihazlar, aynı zamanda engelli bireyler için uluslararası erişilebilirlik (TSI) standartlarına göre üretilmiş Türkiye'deki ilk entegre teknoloji ürünü olma özelliğini de taşıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Akıllı Şehir Modern Yaşam” için bir adım daha atıldı
  • 27.06.2014 10:40

“Akıllı Şehir Modern Yaşam” için bir adım daha atıldı

Bursa'nın Uludağ Teleferiği'nde akıllı kart dönemi başlıyor. Proje, E-Kent taraf ...

E-kent’in yeni nesil ödeme cihazları dünyaya açılıyor
  • 26.02.2014 14:20

E-kent’in yeni nesil ödeme cihazları dünyaya açılıyor

Kent yaşamını kolaylaştırmak için akıllı şehir teknolojileri üreten E-Kent’in ta ...