maritbet girişmaritbet
‘DYO ile Kendin Yap’ video serisiyle evinizi yenileyin

‘DYO ile Kendin Yap’ video serisiyle evinizi yenileyin

Ressam Yağmur Yörük ile hazırlanan ‘DYO ile Kendin Yap’ video serisi ile evlerini yenilemek isteyenler ilham kaynağı oluyor.

Evde kalınan bu dönemde, Ressam Yağmur Yörük ile hazırlanan ‘DYO ile Kendin Yap' video serisi ile evlerini yenilemek, güzelleştirmek ve dönüştürmek isteyen tüm tüketicilere ilham kaynağı olmak amaçlanıyor. Seriyi DYO'nun Youtube, Instagram ve Facebook hesaplarından takip etmek mümkün.

Türkiye boya sektörünün öncü markalarından DYO, evde kaldıkça bulunduğu ortamı yenilemek ve güzelleştirmek isteyen tüm tüketicilere “Kendin Yap” diyor. Marka, seriyi oluştururken iki farklı bakış açısıyla yola çıktı: Kişinin kendi beğenisi doğrultusunda seçeceği bir duvar tasarımının evine özel bir çalışma olması ve bu çalışmanın evde yapılabilecek keyifli bir aktivite haline gelmesi. Bu bakış açısı ile DYO, bireylerin, bulundukları ortama nasıl farklı bir hava katabilecekleriyle ilgili, yenilik yapmak isteyen herkese fikir vermeyi amaçlıyor.

UYGULAMA VE RENK ÖNERİLERİ VERİLİYOR

Video serisinin bölümleriyle DYO, uygulamada gereken malzemelerden kullanılabilecek renklere, maskeleme bandının nasıl çekildiğinden boyanın duvara en doğru şekilde nasıl uygulanabileceğine kadar, tüketicilere birçok konuda bilgi ve öneri sunarak kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Böylece iç mekanlarda, nasıl etkili ve estetik değişiklikler yapılabileceği uygulamalı olarak anlatılıyor. İnsanların evde vakit geçirdiği bu dönemde, artan boyalarla bile yapabilecekleri bu keyifli kendin yap uygulamaları ile yaşam alanlarını dönüştürmeleri mümkün.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN TAKİP EDİLEBİLECEK

Seride sanatçı Yağmur Yörük, izleyicilere duvarların nasıl tasarımlarla, hangi renklere boyanabileceğiyle ilgili öneriler sunarken, hazırlık ve uygulamada doğru adımların neler olduğunu da anlatıyor. ‘DYO ile Kendin Yap' serisi DYO'nun Youtube, Instagram ve Facebook sayfalarından takip edilebiliyor.

https://www.facebook.com/dyo

https://www.instagram.com/dyoboya/

https://www.linkedin.com/company/dyo

https://www.youtube.com/user/dyoboyalari

  • Etiketler:

Yorum Yaz