maritbet girişmaritbet
Duvar kağıtlarında 2016'nın trendleri belli oldu!

Duvar kağıtlarında 2016'nın trendleri belli oldu!

Manzara resimli duvar kağıtlarıyla birlikte dijital ve kabartmalı tasarımlar dikkat çekiyor.

2016 yılının duvar kağıdı trendi sayesinde evinizin her bölümünü birbirinden farklı ve şık duvar kağıtları ile renklendirebilirsiniz.

Manzara resimleri bulunan duvar kağıtları

Duvarlarda tablo kullanmak yerine kullanılan duvar kağıtları ile bu ihtiyacı karşılamanıza olanak sağlayan duvar kağıtları sayesinde ihtiyacınız olan renkliliği duvarlarınıza uygulayabilmeniz mümkün olacaktır. Sevdiğiniz bir yerin manzarasının baskıya alınmasını sağlayabileceğiniz gibi değişik manzaraları da bu duvar kağıtları içerisinden rahatlıkla seçebilirsiniz.

Dijital duvar kağıtları

Özel bir teknoloji ile üretilmekte olan dijital duvar kağıtları her ne kadar duvar kağıdı şeklinde olsa da özel dokulu bir kumaşla dijital ortamda gerçek gibi görünen bir resim olarak basıldığından dolayı alışılmış duvar kağıtlarından oldukça farklıdır.

Evlerinizde gerçeklik algısını oluşturarak dilediğiniz gibi bir görüntü oluşturmanıza olanak sağladığından dolayı bu duvar kağıtları arasından seçim yapmanız yararınıza olacaktır.

Üç boyutlu duvar kağıtları: Duvarlarınızı süsleyecek olan duvar kağıtlarının üç boyutlu olması da değişik bir görüntü oluşturmanıza olanak sağlayacaktır. Hazır modellerden seçim yapabilmeniz mümkün olduğu gibi kendi fotoğrafınızın dilediğiniz ebatlarda basılmasını isteyerek evinizin dilediğiniz bir odasında kullanabilmeniz mümkün olacaktır.

Hem fotoğraflarınızı daha eğlenceli bir şekilde duvarlarınıza yerleştirmenize sağlayan bir duvar kağıdına sahip olmak hem de üç boyutlu olması sebebi ile odalarınızda genişlik algısı yaratabilmek için bu duvar kağıtlarını tercih edebilirsiniz.

Kabartmalı duvar kağıtları

Hem dokusu hem de görüntüsü ile en çok tercih edilen duvar kağıtları arasında yer alan kabartmalı duvar kağıtları zarif görüntüsüyle de ilgi çekmektedir.

Özellikle retro ve vintage dekorasyon benimsenen evlerde mutlaka tercih edilmesi gereken bu duvar kağıtlarının özellikle çiçek desenli kabartmalara sahip olan zeytin yeşili, gül kurusu ve toz pembe renklerdeki çeşitlerinin doğru bir seçim olacağını söyleyebiliriz.

Mylife

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Duvar kağıtlarında 2016'nın trendleri belli oldu!
  • 03.01.2016 13:49

Duvar kağıtlarında 2016'nın trendleri belli oldu!

Manzara resimli duvar kağıtlarıyla birlikte dijital ve kabartmalı tasarımlar dik ...