maritbet girişmaritbet
Dünyanın en zengini adamı bu evde yaşıyor!

Dünyanın en zengini adamı bu evde yaşıyor!

Milyarlarca dolara sahip olmalarına rağmen zenginlerin yaşam tarzları dikkat çekiyor. Özellikle Warren Buffet, 60 yıldır aynı evde yaşıyor.

Düyanın en zengin insanları olmalarına rağmen kimi 7 dolarlık tişört giyiyor, kimi 30 bin dolarlık arabaya biniyor. Carlos Salim ve Warren Buffet ise bu seriye yaşadığı evlerle dahil oldu.

Carlos Slim

O açık ara dünyanın en zengin adamı. Serveti, bilindiği kadarıyla 75 milyar doların üzerinde. Peki, sizce dünyanın en zengin adamı nasıl olur? Yatları, katları, uçakları, dünyanın dört bir yanında özel adaları, hatta arada sırada “Ben bir Ay'a gidip geleyim” diyebileceği bir uzay gemisi? Hiçbiri yok. Carlos Slim Hélu, 5 yatak odalı 2 katlı bir evde yaşıyor. 10 yıldır da aynı arabayı kullandığı söyleniyor.

Warren Buffet

70 milyar doların üzerinde bir servete sahip. Forbes'un 2008 listesinde “Dünyanın en zengin adamı” seçildi. Warren Buffet için kazandığı paranın pek de bir önemi yok gibi aslında. Hala Omaha'daki 1958'de 31 bin dolara aldığı yan fotoğraftaki iki katlı evde yaşıyor. Evin şu anki değerinin ise 200 bin dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Yani İstanbul Ulus'ta 2+1 sıradan bir apartman dairesinden daha ucuz.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dünyanın en zengini adamı bu evde yaşıyor!
  • 07.08.2015 10:34

Dünyanın en zengini adamı bu evde yaşıyor!

Milyarlarca dolara sahip olmalarına rağmen zenginlerin yaşam tarzları dikkat çek ...