maritbet girişmaritbet
Dünyanın en lüks stadında Türk imzası!

Dünyanın en lüks stadında Türk imzası!

Rusya'da inşa edilen Krasnodar Arena'nın altında Türk firma Esta Construction imzası var.

Türk inşaat şirketi Esta Construction, Rusya'ya dünyanın en lüks stadını yaptı. 2013'te başlayan proje, 40 ayda tamamlandı.'Krasnodar Arena', özellikleri itibariyle 'dünyanın en lüks stadı' unvanına sahip.

Krasnodar Arena, futbolseverlerin sadece maç izlemek için değil, aynı zamanda alışveriş merkezi, restoran, olimpik yüzme havuzu gibi imkanlarından da yararlanabileceği devasa bir tesis...

esta-krasnodar-arena-projesi

Stat, 120 bin metre kare kulanım alanı ve 34 bin 300 kişilik bir futbol kompleksi. Seyirci sayısı 40 bin kişiye kadar çıkarılabiliyor. Krasnodar Arena, Rusya'nın, aynı zamanda da dünyanın en lüks ve VIP stadı oldu.Stadın led ekranı 5 bin metrekarelik bir yüzeye sahip.VIP'lerin olduğu bölüm İspanya'dan getirilen özel koltuklarla donatıldı. Koltuklar, ısıtması, soğutma ve USB sistemi mevcut. Diğer bütün seyirci koltukları da Almanya'dan getirildi.

krasnodar-stadium-russiaStadın bir başka özelliği de çatının halat germe sistemiyle yapılmış olması ki, bu da Rusya'da bir ilk.Dışarda hava ısısı eksi 25 derece iken içerde bu sıcaklık artı 10 dereceye kadar getirilebilen bir sistem de düzenlendi.

Futbolcular dışarıdan Kolezyum görünümünde olan stadın soyunma odalarında bir anda eksi 150'lere ulaşan soğuk şok ve ardından yine saniyeler içerisinde tekrar eski vücut ısılarına kavuşacakları Cryo sauna sisteminden jakuzilerine, hamamlarına ve ailelerinin maçı izleyebileceği özel restoranlı alanlarına kadar her şeye sahip.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dünyanın en lüks stadında Türk imzası!
  • 25.10.2016 10:59

Dünyanın en lüks stadında Türk imzası!

Rusya'da inşa edilen Krasnodar Arena'nın altında Türk firma Esta Construction im ...