maritbet girişmaritbet
Dünya mimarları “Yedinci Dünya Mimari Festivali”nde buluşuyor

Dünya mimarları “Yedinci Dünya Mimari Festivali”nde buluşuyor

WAF kurucu üyesi GROHE, bu prestijli etkinlikte yeni ürünlerinin lansmanını yapıyor

Singapur, 1 - 3 Ekim tarihleri arasında, uluslararası mimarlık camiasını Marina Bay Sands Hotel'de düzenlenecek olan WAF'da (Dünya Mimari Festivali) ağırlayacak. Etkinlik, mimarideki son gelişmelerin paylaşıldığı bir ortam sunarken aynı zamanda dünyanın dört bir yanından mimar ve tasarımcıların fikir alışverişi için bir araya geldikleri bir buluşma niteliği de taşıyor. GROHE, dünyanın önde gelen mimari forumunun kurucu üyesi ve başlıca sponsorlarından biri olarak, bu platformu yeni ürünlerinin lansmanını gerçekleştirmek ve mevcut batarya ve armatür yelpazesinden seçilen önemli parçaları sunmak amacıyla değerlendirmeyi de hedefliyor. 

“Yedi yıl önce gerçekleştirilen ilk etkinlikten bu yana festivale katılıyoruz ve WAF'ın geleceğine her zaman inandık,” diyen Grohe AG Satış Direktörü Michael Rauterkus festivali şöyle değerlendirdi: “Festival, aradan geçen zaman içinde, her yıl kişisel fikir alışverişine ve network oluşturmaya büyük değer veren yüksek nitelikli profesyonellerden oluşan bir kitleyi kendine çeken bir mıknatıs haline geldi.  Proje iş kolunda bir çözüm ortağı olarak, mimar ve tasarımcıların işlerinde desteklenmesinin gerekliliğine inanıyoruz ve bu kapsamda, WAF'ın en önemli ödülü olan ‘2014 Yılın Binası' ödülünün de sponsorluğunu yapıyoruz. Bu şekilde, farklı fikirleri canlandırmak ve sektörü daha da ileriye taşımak istiyoruz.”

Mükemmel kombinasyonlar

GROHE tarafından WAF'ta kurulan fuar standı da başlı başına bir esin kaynağı olmaya aday. WAF'ta sergilenen GROHE ürünleri arasında, birçok inovasyonun yanı sıra, yakın zamanda en popüler batarya serileri arasına katılan bir dizi tek kumandalı batarya da bulunuyor. Bu serilerin artık XS ile XL arasında değişen çıkış ucu yüksekliklerinde üretilmesi ile, mimar ve  tasarımcılar hem fonksiyonu hem de biçimi ile tasarımlarına ve tercih ettikleri lavabolara en iyi şekilde uyan bataryaları seçebilecekler. Bu uygulama sayesinde  en iyi lavabo&batarya kombinasyonunu seçerek, asgari su sıçraması su deneyimini daha da güzel kılıyor; daha fazla bilgiye www.bestmatch.grohe.com/en adresinden ulaşılabiliyor. Ayrıca, GROHE, daha yeni piyasaya sürdüğü yeni Sensia® IGS klozetini de sergileyecek. Kişiselleştirilmiş temizlik seçeneklerinin programlanabildiği bu son kuşak klozetler, tüm modern banyo dekorlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlandı. 

Dünya Mimari Forumu katılımcıları Festivalde uzman atölye çalışmalarından ürün sunumlarına, ödül törenlerinden kişisel fikir alışverişi ve network oluşturma fırsatına kadar pek çok faydayı bir arada bulabilecekler. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...