maritbet girişmaritbet
dualTech, inşaat sektörüne dinamizm kazandırıyor!

dualTech, inşaat sektörüne dinamizm kazandırıyor!

İçerisinde bulundurduğu özelliklerle dualTECH, inşaattan gemiciliğe varana kadar birçok sektörüde kullanılıyor.

Son dönemde enerji verimliliğini artıracak ürünlerin kullanıldığı yapıların sayısı her geçen gün artıyor. Yeni yapılarda yalıtım malzemelerinin kullanımı mecbur kılınırkeni eski yapılarda da bu yönde birçok işlem gerçekleşiyor.

dualTECH Endüstriyel Alüminyum Profil ve Levhalar; düşük yoğunluk, dayanıklılık, esneklik, aşınma dayanımı, kolay boyama ve kaplama gibi işlevsel özellikleriyle karakterini tanımlıyor. İnşaat, gemicilik, raylı ulaşım, havacılık ve otomotiv sektörlerinde geniş kullanım alanına sahip olan malzeme, her bir sektöre özel alüminyum alaşımlardan oluşan içeriğe sahip. Müşterilerin özel talepleri doğrultusunda farklı şekillerde üretilebilen dualTECH, ahşap görünüm efektinden mekanik cilaya, anotlama işleminden florokarbon kaplamaya kadar onlarca yüzey çeşidine sahip olabiliyor. Malzemenin yoğun içeriği, farklı inceliklere ve uzunluklara ulaşan yaprak, tabaka veya şerit şeklindeki dualTECH plakalarının üretilmesini sağlıyor. Estetik cephe görünümü, yüksek kalite ve dayanıklılık, büyük ölçekler gibi özellikleri karşılayabilmesiyle dualTECH, mimari ve endüstriyel tasarımlarda en çok rağbet gören ürünler arasında yer alıyor.

dualTECH, çevresel koruma ve gerekliliklerle malzemeyi buluşturan üretim yöntemi sayesinde geri dönüştürülebilir olma özelliğine sahip. Uygulama sırasında sağladığı esneklik ile cephe tasarımlarında özgür çözümler yaratırken iç mekan tasarımlarıyla da entegre olarak ortaya tasarım gücü yüksek mekanlar çıkarmaya yardımcı oluyor.

Küresel denizcilik endüstrisinin gelişmesiyle yüksek hızlı yolcu gemilerinde alüminyum alaşım malzemeler gövde malzemesi olarak daha fazla kullanılmaya başlandı. Aşınma dayanıklılığı yüksek olan dualTECH, gemi inşa sektörüne özel olarak ürettiği 5083, 5086, 5456, 5052, 6061 ve 7039 alaşımlı düşük ağırlık seviyesi ile en iyi çözümü öneriyor. Genişliği 4300 milimetreyi bulan plakalar, iskele, strüktür, ve yüksek dayanıklılık gereken strüktür arkalarında rahatlıkla tercih edilebilir. Form tasarımlarında özgürlük tanıyan malzeme, aynı zamanda kolay kaynak yapılabilir ve işlenebilir özelliğiyle de öne çıkıyor.

Raylı taşımacılık ve yüksek hızlı tren sektöründe 5083, 6082, 6005 ve 7020 alaşım sunan dualTECH, güçlü aşınma eşiği ve düşük ağırlığıyla ideal çözümler yaratıyor. Yüksek kaliteli büyük plakalar; şok emiciliği, yoğunluğu ve kolay uygulama özelliğiyle dikkat çekiyor.

Yüksek dayanıklılık, düşük ağırlık ve yüksek aşınma eşikleri gibi özelliklerin oldukça önemli olduğu havacılık alanında da dualTECH sunduğu 2014, 2024, 2324, 7050, 7150 ve 7475 alaşım içeriğiyle en çok tercih edilen ürünler arasında geliyor. Uçak kanatları, yüzeyleri ve iskeletlerinde sıkça kullanılan ürün, artırılabilen homojenlik değerlerine de sahip.  

Yakıt tüketimini azaltarak çevreyi korumak için son yıllarda pek çok otomotiv üreticisi malzeme olarak alüminyum alaşımları seçmeye başladı. Geri dönüştürülebilir özelliğiyle çevreci bir yaklaşıma sahip olan dualTECH; sunduğu 5182, 5754, 6016, 6111 ve 6181 alaşımlarla dekoratif strüktürel bölümlerde, radyatörlerde, iskeletlerde vb. özel taleplerde kendisine kullanım alanı oluşturuyor.

dualTECH'in bir başka etkin olduğu sektörel alan ise enerji ve elektronik. Üretim endüstrisinde genişleyen talep yelpazesi; esnek, kolay şekil alabilen, ölçek anlamında özgürlük sağlayan alüminyum alaşım malzemelerin de tercih edilirliğini yükseltiyor. İletkenlik, hafiflik, kolay işlenebilirlik gibi özellikleriyle öne çıkan ürün, enerji alanında birinci sınıf ısı transferi sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

dualTech, inşaat sektörüne dinamizm kazandırıyor!
  • 01.11.2016 15:45

dualTech, inşaat sektörüne dinamizm kazandırıyor!

İçerisinde bulundurduğu özelliklerle dualTECH, inşaattan gemiciliğe varana kadar ...