maritbet girişmaritbet
Dev stadyumlar ev olarak kullanılabilecek!

Dev stadyumlar ev olarak kullanılabilecek!

Futbol Dünya Kupası veya olimpiyatlar için inşa edilen ancak sonrasında çürümeye terkedilen stadyumlar için çılgın bir proje geliştirildi

Tuttuğu takımın her maçına giden ve stadyumu evi olarak gören fanatik taraftarlar, artık isterlerde burada yaşayabilirler!

Kullanılmayan statlar birer konteyner/prefabrik eve çevrilecek. Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın ardından artık kullanılmayan statlar için önerilen bir proje büyük dikkat çekti.

stadyumlar

Axel de Stampa ve Sylvain Macaux isimli mimarlar turnuvanın ardından kullanılmayacak olan statlar için yeni bir proje oluşturdu. 

Statların çürüyüp gitmesindense onları birer konteyner/prefabrik eve çevirmek isteyen mimarlar, sundukları projeyle herkesin beğenisini kazandı. 

brezilyada stadyumlar ev olarak kullanılabilecek

Dünya Kupası boyunca maçlara ev sahipliği yapan mevcut statların içine 105 metrekarelik daireler yapmayı uygun bulan bu girişim tüm yapılar için benzer şekilde geliştirildi. Bu sayede hem statların çürümesi engellenecek hem de yeri geldiğinde bu yapılar birer Olimpiyat Köyü olarak kullanılabilecek.

ev olarak kullanılan statlar

Futbol statlarının çehresini de değiştirecek bu oldukça renkli projenin lansman tasarımları da kısa sürede büyük beğeni topladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dev stadyumlar ev olarak kullanılabilecek!
  • 19.12.2014 12:54

Dev stadyumlar ev olarak kullanılabilecek!

Futbol Dünya Kupası veya olimpiyatlar için inşa edilen ancak sonrasında çürümeye ...