maritbet girişmaritbet
Dev projelerin çözüm ortağı Doka!

Dev projelerin çözüm ortağı Doka!

Her türlü projeye uyarlanabilen modüler kalıp ve iskele sistemleriyle Doka, projelerin hızlı ilerlemesine önemli katkılar sağlıyor.

Yapıları itibariyle detaylı mühendislik çalışmaları ve komplike çözümler gerektiren endüstriyel yatırımlar ve altyapı projelerinde Doka, yatırımcıların öncelikli tercihi oluyor. 

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de şantiyelerde sağladığı güvenli çalışma ortamı, her türlü projeye uyarlanabilen modüler kalıp ve iskele sistemleri, hızlı uygulamaları ile zaman/maliyet avantajı kriterleri Doka'yı en büyük yatırım projelerinin en ideal ve uzun süreli çözüm ortağı haline getiriyor.

Birçok komplike yapıdan oluşan ve geniş alana kurulan endüstriyel yatırımlar veya farklı yüksekliklerden oluşan viyadükleri ile zorlu çözümler gerektiren alt yapı projeleri zamanla yarışıyor. Bu nedenle yatırımcı firmalar, hız ve güvenli inşaat sürecine bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu proje sonuçlarına da dayanarak Doka'ya güven duyuyor. 

Türkiye'nin en büyük sanayi yatırımlarından biri olan Mazıdağı Entegre Gübre Fabrikası, 3. Havalimanı Projesi, Rönesans İnşaat'ın yapımını üstlendiği Adana ve Elazığ'da inşaatı süren Entegre Sağlık Kampüsü projeleri, Türkiye'nin sembol projelerden biri olan İzmit Geçişi Asma Köprüsü ve 2018'in sonunda faaliyete geçmesi planlanan Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı Doka'nın son dönem çalışmalarına örnek olarak verilebilir.

Dünyada ise Mississippi Nehri Köprüsü, Kanada'da Muskrat Hidrolik Santralleri, Venezuela'da Orinoco Nehri Köprüsü gibi sayısız büyük yatırım projelerinde yer alıyor. Doka sağladığı kalıp ve iskele sistemlerinin yanı sıra bu projelere sunduğu özel mühendislik hizmetleri ile varlık gösteriyor.

Yüksek kapasiteli ürünlerle hızlı ve güvenli çözümler

Büyük yatırımlar, özel çözümler sunan konunun uzmanı ortaklıkları gerektiriyor. Teknolojik donanımı, geniş ürün-hizmet portföyü, hızlı tedarik hizmeti ve sunduğu projelere özel mühendislik hizmetleri ile Doka bu tür büyük yatırımların aranan çözüm ortağı oluyor. 

Örneğin; geniş alanlar için beton dökümlerin tek seferde ve hızlıca yapılabilmesine olanak sağlayan geniş yüzeyli kalıp Top 50 veya Frami Xlife Çerçeveli Kalıp sistemleri ile bu tarz büyük mentanlı projelerde ciddi zaman ve maliyet avantajı yaratılıyor. 

Projeye uygun temin edilen değişik geometri ve ölçülere sahip kalıplar için firmaya proje özelinde kiralama opsiyonu da sunulabiliyor. Böylece firmaların maliyetlerinin ciddi oranda aşağıya çekilmesine de katkı sağlanıyor. 

Yüksek taşıma kapasitesine sahip Doka d2 yük taşıma iskeleleri ile TS EN 12810 ve Avrupa Standartlarına uygun üretilen Doka Scaff Çalışma İskeleleri gibi güvenli çalışma ortamı yaratan ve uzun ömürlü kullanım süreci sunan ürünler sayesinde de müteahhit ve yatırımcı firmalara uzun vadede maliyet avantajı yaratılmış oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elyaf ve plastik atıklar kumaşa dönüşüyor
  • 12.09.2020 11:20

Elyaf ve plastik atıklar kumaşa dönüşüyor

Elyaf ve plastik atıklarının geri dönüşümüyle elde edilen recycled kumaşlar, hem ...

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel yıl içinde tamamlanacak!
  • 18.01.2019 12:49

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel yıl içinde tamamlanacak!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası olacak Hard Rock Hotel-Casino, Doka tarafın ...

Pazarkapı tarihi dokusunu yeniden kazanacak
  • 18.11.2018 01:08

Pazarkapı tarihi dokusunu yeniden kazanacak

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Pazarkapı Mahallesi'ndeki 6 tarihi bina reko ...

Stratejik konuma sahip Kömürhan Köprüsü, 2019’da tamamlanıyor
  • 17.09.2018 12:55

Stratejik konuma sahip Kömürhan Köprüsü, 2019’da tamamlanıyor

Dünya’da 4. Türkiye’de ilk olan Kömürhan Köprüsü ile Doka, Türkiye’de ilklere im ...

Doka 2018’de yatırımlarını artırmaya devam ediyor
  • 21.02.2018 11:12

Doka 2018’de yatırımlarını artırmaya devam ediyor

Dünya çapında ahşap işletme atölyesi olarak faaliyet gösteren Doka, 2018 yılında ...

Doka, betonarme yapılardaki liderliğini artırıyor!
  • 22.08.2017 15:27

Doka, betonarme yapılardaki liderliğini artırıyor!

Endüstriyel kalıp sistemleriyle dikkat çeken Doka, hayal gücünü zorlayan betonar ...