maritbet girişmaritbet
DepoPro, evine ve işyerine sığmayanlara depolama alanı sağlıyor

DepoPro, evine ve işyerine sığmayanlara depolama alanı sağlıyor

DepoPro, evine ve işyerine sığamayanlar için kolay, esnek ve pratik depolama alanları sağlıyor.

5.000 metrekarenin üzerinde kapalı mekanda, en küçüğü 2,7 metreküp olmak üzere her ihtiyaca yönelik farklı hacimlerdeki alanlarda depolama hizmeti veren DepoPro, ayda 75 TL+KDV'den başlayan uygun fiyat seçenekleriyle kullanıcıların yaşamını kolaylaştırıyor. İsteyenlerin eski eşyalarını satışa çıkarabilecekleri DepoPro Mağaza'yı da faaliyete geçiren DepoPro, atıl, işe yaramayan eşyalardan kurtulmak isteyen kullanıcıların hem yerden, hem zamandan tasarruf etmelerini, bir yandan da gelir elde etmelerini sağlıyor.

Kısıtlı alan ve bol eşya hem evlerin hem de işyerlerinin ortak sorunu. Kullanılmayan eşyalar hem yer kaplıyor, hem de düzgün bir şekilde saklanamadıkları için zarar görüyor. “Yeriniz Yoksa, Yerimiz Var” sloganıyla kurulan DepoPro, atıl kalan, kullanılmayan, kurtulmak istediğiniz eşyalar için yeni nesil depolama çözümleri sunuyor. Ek bir depolama alanına ihtiyaç duyulduğunda DepoPro, yeni nesil çözümleriyle, ev ve işyerlerini kısıtlı alan derdinden kurtarıyor. DepoPro ayrıca eski eşyalarını satışa çıkarmak isteyenlere yönelik olarak başlattığı DepoPro Mağaza hizmetiyle kullanıcıların eşyalarını en uygun fiyattan elden çıkarmalarına ve kazanç sağlamalarına yardımcı oluyor.

Eşyalarınız DepoPro'da güvende

5.000 metrekarenin üzerinde kapalı mekanda hizmet veren DepoPro, muhtelif eşyanızı saklayabileceğiniz, evinizde tadilat yaptırırken mobilyalarınızı getirip bırakabileceğiniz güvenilir bir adres sunuyor. En küçüğü 2,7 metreküp olmak üzere çok çeşitli hacimlerde depolama alanları sağlayan ve her ihtiyaca yönelik çözüm sunan DepoPro, ayda 75 TL+KDV'den başlayan uygun ücretlendirme seçenekleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. DepoPro'nun kazandıran hizmet seçeneklerine, http://depopro.com.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

DepoPro Mağaza ile kazandıran depo

DepoPro'nun getirdiği en önemli yeniliklerinden biri ise DepoPro Mağaza. Kullanılmayan eşyalar,DepoPro Mağaza'da satışa çıkarılabiliyor ve değerinde bir fiyatla yeni kullanıcısına ulaşıyor. DepoPro Mağaza, kullanıcıların eski eşyalardan kolaylıkla kurtulmalarını sağlarken bir yandan da atıl duran varlıkları kazanca döndürerek ekonomik açıdan destek sağlayan bir platform görevi üstleniyor. DepoPro Mağaza'ya getirilen tüm eşyalar DepoPro Depolama Danışmanları eşliğinde değerlendirildikten sonra fotoğraflanıyor, eşyaların ücretsiz olarak sunumu hazırlanıyor ve internet sitesi vitrinlerinde eşya sahibinin belirlediği fiyattan satışa çıkarılıyor. Satın almak isteyenler, adeta bir mağaza vitrinini andıran özel sergi alanına yerleştirilen ve titizlikle elden geçirilen eşyaları, DepoPro'nun uzman ekibi ile beraber yerinde görerek detaylıca inceleme yapabiliyorlar. Eşya sahiplerinin onayı ile bu eski eşyalar, en güvenli koşullarda ve değerinde fiyatlarla yeni alıcılarına kavuşuyor. Gerçekleştirilen satış miktarı banka hesabına anında yatırıldığından bu hizmetten yararlananlar hem kazanç sağlıyor hem de zamandan kazanıyor.

Her depolama ihtiyacının çözümü burada

DepoPro, depolama hizmetinden faydalanmak isteyenlerin bu süreçte gerekli olan her türlü ihtiyacını düşünerek, müşteriye özel hizmetler de sunuyor. Yeni nesil depolama çözümlerinden biri olan DepoPro Kırtasiye, depolamaya karar veren ancak bu işlemi gerçekleştirirken köpük, koli bandı, ambalaj ya da raf gibi kırtasiye malzemelerine gereksinim duyanların bu ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlıyor. Diğer kullanıcı dostu hizmet olan DepoPro Nakliye ise bu noktada devreye giriyor. Kullanıcılar, ister kendi araçları, ister DepoPro'nun sağlayacağı araçlarla eşyalarının nakliye işlemini yine çok uygun fiyatlarla sağlayabiliyor, depo içi yerleşimlerini rahatça gerçekleştirebiliyorlar.

Az ya da çok eşya demeden…

Gelişmiş teknolojiye sahip özel güvenlik altyapısı ve 24 saat elektronik izleme sistemiyle eşyaları güvenle saklayan DepoPro, gerektiğinde genişleyebilen esnek depolama yapısı sayesinde büyük ya da küçük her türlü ihtiyaca çözüm üretiyor. Depolama veya satışa çıkacak eşya konusunda yardım ihtiyacı olduğunda, DepoPro danışmanları en uygun çözüm için kullanıcılara destek veriyor.

2018 yılında kurulan yeni nesil depolama çözümleri sağlayıcısı DepoPro, gayrimenkul, sağlık, turizm ve sanayi olmak üzere dört ana sektörde faaliyet gösteren, güvenilirliği ve katma değerli hizmetleriyle Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer alan Etra Holding çatısı altında hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evler küçüldü, depo sektörü gelişti
  • 02.02.2019 10:26

Evler küçüldü, depo sektörü gelişti

Türkiye'de yeni bir pazar haline gelen depo sektörü, evlerin küçülmesi ve seyaha ...

DepoPro, evine ve işyerine sığmayanlara depolama alanı sağlıyor
  • 29.01.2019 14:10

DepoPro, evine ve işyerine sığmayanlara depolama alanı sağlıyor

DepoPro, evine ve işyerine sığamayanlar için kolay, esnek ve pratik depolama ala ...