maritbet girişmaritbet
Denizbank, Torun Tower'ı nasıl kiraladı?

Denizbank, Torun Tower'ı nasıl kiraladı?

Deniz GYO Genel Müdürü Mehmet Çitil, Torun Tower'ın inşaat halindeyken kira sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Denizbank, tüm iş kollarıyla birlikte Torun Tower'a geçtikten sonra önemli işlere imza attı. Deniz GYO Genel Müdürü Mehmet Çitil, Torun Tower projesine taşınma sürecini Hardware Business Dergisi'nin düzenlediği organizasyonda anlattı.

Anadolu Gayrimenkul'ün sponsorluğunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Mehmet Çitil, Torun Tower inşaat halindeyken kira sözleşmesini imzaladıklarını açıkladı. İşte Çitil'in açıklamaları…

"Deniz" markası 8 bina dolaştı

“Denizbank, Esentepe bölgesinde hayatına başladı. 2013 sonuna kadar 8 bina dolaştık. Tümü farklı özellikle sahipti ve işletme değerleri çok yüklü tutuyordu. Torun Tower'ı gördüğümde biz burada olmalıyız diye düşündüm ve genel müdürümüz Hakan Ateş'le konuştuk. Kendisi olumlu karşıladı ve işlemlere başladık”

Torun Tower diğerlerinin önüne geçti

“Levent 199, Skymark gibi projelerde vardı. Hepsini araştırdık, avantaj ve dezavantajlarını düşündük ve Torun Tower'da karar verdik. Daha önce kullandığımız binalar, Torun Tower'dan daha pahalıydı. O nedenle ek bir kira giderimiz olmadı. Ayrıca çalışanlarımıza özel etkinlik alanları sunan Torun Tower'ı inşaat halindeyken kiraladık. Kontrat 6 Şubat 2014'te yapıldı. Mimarlık firmalarıyla görüşüp iç tasarımlar hakkında görüştük. Toplantı odaları katı kavramını geliştirdik. Dışarından gelen müşterilerimiz üzerinde manzara etkisini kullanmak istedik”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Çitil, Denizbank'ın merkezi Torun Tower'ı anlattı
  • 17.09.2015 17:43

Mehmet Çitil, Denizbank'ın merkezi Torun Tower'ı anlattı

Deniz GYO Genel Müdürü Mehmet Çitil, Torun Tower'ın kiralama sürecinin detayları ...

Denizbank, Torun Tower'ı nasıl kiraladı?
  • 17.09.2015 17:02

Denizbank, Torun Tower'ı nasıl kiraladı?

Deniz GYO Genel Müdürü Mehmet Çitil, Torun Tower'ın inşaat halindeyken kira sözl ...