maritbet girişmaritbet
China Homelife, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

China Homelife, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

Türkiye'nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarı olan China Homelife, 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Türkiye'nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarı China Homelife, 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 800'den fazla Çinli firmanın ve 50 binden fazla ürünün yer alacağı China Homelife Fuarı, Çin'in deniz ticaretini güçlendirmek adına başlatılan ve dünyanın yüzde 63'üne ulaşılması hedeflenen “One Belt, One Road” projesinin de dünya çapındaki resmi platformu olma görevini üstleniyor.

Türk standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşya, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, lojistik, LED ve aydınlatma gibi ürünlerin yer aldığı fuar bu sene 15 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

8,0 şiddetindeki depreme kadar dayanabilen ve iki saatte yapılabilen prefabrik evler, çocuklar için sırt çantası olabilen scooter kaykaylar, yeni nesil elektrikli kaykaylar, boyalar; ev ürünlerinden çamaşır makineleri, bahçe mobilya ve malzemeleri, laminant parkeler, küçük mutfak aletleri ve evde çöp kokularına son verecek olan gıda atığı imha edici makine,  tekstil ürünlerinden kadın şal ve aksesuarları, kadın ve erkek kıyafetleri, gelinlikler gibi birçok ürün bu fuarda yer alıyor.

İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Müşaviri Mr. Huang Songfeng, Hangzhou Ticaret Komitesi Bölüm Şefi Ms. Guo Pin, Uluslararası Silk Alliance Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Li Jilin ve Uluslararası Meorient Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Pan Jianjun katılımlarıyla saat 10.00'da açılışı gerçekleşecek olan fuarın tören konuşmasını Hangzhou Ticari Komite Direktörü Mr. Liu XiaoMing yapacak.

Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliğini taşıyan ve Çin-Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler açısından büyük önem arz eden China Homelife Fuarı'nda siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. 

Fuarın;

Yer: İstanbul Fuar Merkezi - Yeşilköy
Salonlar: 9 – 10—11 Hall
Tarih: 1- 3 Haziran 2017 Perşembe
Saat: 10.00 – 18.00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

China Homelife, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!
  • 31.05.2017 11:12

China Homelife, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek!

Türkiye'nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarı olan China Homelife, 1-3 Haziran tari ...

Türkiye’de düzenlenecek ilk Çinli fuar 5 Haziran’da açılıyor
  • 26.05.2014 09:32

Türkiye’de düzenlenecek ilk Çinli fuar 5 Haziran’da açılıyor

Son yılların en çok ivme kaydeden ülkesi Çin; pazar, teknoloji ve hammadde konul ...