maritbet girişmaritbet
Cebi çarpmayan elektrik devri başladı!

Cebi çarpmayan elektrik devri başladı!

Tüketiciler, diledikleri GSM operatörünün diledikleri tarifesini seçer gibi elektrik şirketlerini de aynı kolaylıkta seçebiliyor.

Havaların soğuması, özellikle elektrik ve doğalgaz faturalarının yükselmesine sebep olurken fatura tutarları da hızla yükselmeye başladı. Faturaları düşürmek için çare arayan tüketicilere çözüm, 30 ülkede enerji sektöründe servis hizmetleri sunan Pro-Per'in elektrik tedarik girişimi Dinamo Elektrik'ten geldi.

"Cebi Çarpmayan Elektrik” sloganı ile yola çıkan Dinamo Elektrik, tıpkı GSM operatörleri gibi "kullanıma uygun tarife" fırsatını tüketicilere sunmaya başladı.

Serbest Tüketici düzenlemesi ile elektrik tedarikçisini değiştirmenin GSM operatörünü değiştirmekle aynı mantıkta çalışır hale geldiğini belirten Dinamo Elektrik Genel Müdürü Gönen Özuysal:  “Artık elektrik aboneleri ihtiyacı ve yaşam tarzına uygun tarifeyi seçerek başvurusunu internet veya cep telefonundan yapabiliyor.” dedi. Başvuruların www.dinamoelektrik.com üzerinden kolaylıkla yapılabildiğine değinen Özuysal, evrak işlemlerinin daha sonra tüketicilerin adresine gelinerek  tamamlandığını belirtti. 

Açıldığı ilk ayda 35.000'den fazla kişinin ziyaret ettiği www.dinamoelektrik.com ile tüketim ve tasarrufun online olarak görülmesini sağlayan bir platform oluşturulduğunu ifade eden Özuysal, “2015 yılında evlere ve işyerlerine sadece elektriği değil, servis hizmetleri ve birçok yeniliği de getirmeyi planlıyoruz." dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cebi çarpmayan elektrik devri başladı!
  • 07.01.2015 15:25

Cebi çarpmayan elektrik devri başladı!

Tüketiciler, diledikleri GSM operatörünün diledikleri tarifesini seçer gibi elek ...