maritbet girişmaritbet
Çatı ve Cephe Sempozyumu, 2-3 Haziran'da düzenlenecek

Çatı ve Cephe Sempozyumu, 2-3 Haziran'da düzenlenecek

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu’nu 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenleyecek

ÇATIDER, Türkiye'de çatı ve cephe sistemleriyle ilgili süreçlerde yer alan tasarımcılar, malzeme üretici ve dağıtıcıları, uygulamacılar, araştırmacılar ve ilgili diğer meslek gruplarının bir araya gelerek sektörün gelişmesine katkıda bulunulması amacıyla iki yılda bir Çatı ve Cephe Sempozyumu düzenleniyor. Sempozyumda, dünyada geçerli teknoloji ve standartlara ulaşarak yenilerini belirlemek için işbirliği olanakları geliştiriliyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu'nun Yürütme Kurulu'nda Prof. Dr. Nihal Arıoğlu (İTÜ), Prof. Dr. Nil Türkeri (İTÜ), Doç. Dr. Mustafa Özgünler (MSGSÜ), Yrd. Doç. Dr. Cem Altun (İTÜ), Yrd. Doç. Dr. Erkan Avlar (YTÜ), Yrd. Doç. Dr. Sevgül Limoncu (YTÜ), Yrd. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu (MSGSÜ), Öğr. Gör. Dr. Caner Göçer (İTÜ), Ar. Gör. Onur Savaşkan (MSGSÜ), Semih Kafadar (ÇATIDER), Atila Gürses (Onduline Avrasya), Adil Baştanoğlu (Arımeks), Levent Pelesen (Mardav), Jozef Bonfil (BTM),  Lebriz Akdeniz (Türk Ytong) ve Süleyman Mazlum (Mimar) yer alıyor.  Başkanlığını Prof. Dr. Nihal Arıoğlu'nun üstlendiği Bilimsel ve Teknik Kurul'da Dokuz Eylül Üniversitesi, İTÜ, Yıldız Teknik Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden akademisyenler bulunuyor.                                    

“Sektörün gelişmesine akademik katkı sağlıyoruz”

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye'de çatı ve cephe sektörünün son yıllarda çok büyük bir gelişme sağladığını belirterek, “Dünyanın en yeni uygulama ve teknolojilerini ülkemizde uygulamaya başladık. Bu süreçte, düzenlediğimiz sempozyumun önemli bir katkısı var. Sektör temsilcilerinin büyük bir ilgi gösterdiği sempozyuma bu alanda çalışma yapan tüm akademisyen ve uzmanların katılımını bekliyoruz” dedi.  

Son başvuru tarihi 14 Aralık 2015

Sempozyumda, Çatı ve Cephe Sistemleri ve Bileşenleri, Çatı ve Cephe Sistemlerinin Performansları, Çatı ve Cephe Sistemlerinde Süreçler, Sürdürülebilir Çatı ve Cephe Sistemleri, Çatı ve Cephe Sistemlerinde Görsel Etki, Çatı ve Cephe Sistemlerinde Yasal Olanaklar, Sınırlamalar ve Sigorta, Çatı ve Cephe Sistemlerinin Yapım ve Onarım Süreçlerinde İş Güvenliği, Tarihi Yapılarda Çatı ve Cepheler, Yenilikçi Çatılar ve Çatı Ve Cephe Sistemlerinde Enerji Üretimi konuları ele anılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ÇATIDER’den Dünya Çevre Günü açıklaması: Çatılar çevre bilincine uygun inşa edilmeli!
  • 04.06.2022 10:28

ÇATIDER’den Dünya Çevre Günü açıklaması: Çatılar çevre bilincine uygun inşa edilmeli!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şena ...

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına 2. kez Yaşar Şenal seçildi
  • 22.02.2022 11:38

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığına 2. kez Yaşar Şenal seçildi

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 10. Olağan Genel Kurulu'nda yeni ...

Emlak balonu 2021’de patlar mı yoksa uçar mı?
  • 02.12.2020 11:41

Emlak balonu 2021’de patlar mı yoksa uçar mı?

Emlak balonu söylemleri ne kadar gerçeği yansıtıyor ve Türkiye'de emlak krizi ol ...

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı
  • 24.11.2020 11:33

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla g ...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aile saadeti
  • 09.11.2020 10:54

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in aile saadeti

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektifl ...