maritbet girişmaritbet
Bursa'da Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri hizmete açıldı

Bursa'da Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri hizmete açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım bölgesi için yaptırılan Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri hizmete açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Artvin Kafkasspor oyuncuları ile çevre mahallelerinin gençleri tarafından da kullanılabilecek tesislerin açılışında yaptığı konuşmada, binlerce yıllık değerleriyle geleceğe yürüyen Bursa'nın ‘Büyükşehir Belediyesi'nin yeniden inşa ve ihya projeleri kapsamında' değişerek gelişimini sürdürdüğünü söyledi. Bursa'ya hizmette sürekli yükselttikleri kalite anlayışının şehrin daha yaşanılabilir olmasını sağladığını, örnekliğini güçlendirdiğini belirten Başkan Altepe, “Bursa'mızın tüm özellikleriyle birlikte markalaşabilmesi için yatırımlarımızı Büyükşehir sınırlarındaki bütün ilçelerimize yayarak, şehrimizi her köşesiyle birlikte kalkındırma çabası içindeyiz. Hedefimiz her vatandaşımızın hizmetlerden eşit şekilde yararlanabilmesini sağlamaktır” dedi.

Bursa'nın markalaşmasına, sağlıklı bir toplum adına dünyada örnek olmasına yönelik adımlardan birinin de Kazım Karabekir Mahallesi'ne kazandırılan spor tesisleri olduğunu kaydeden Başkan Altepe, “1000 metrekarelik halı saha, 560 metrekarelik hizmet binası, 85 metrekarelik açık kafeterya alanı ve 2100 metrekarelik otoparkımız, hemşerilerimizin kullanımına sunulmuştur. Tesislerin 250 metrekaresi soyunma odaları, duş ve depodan oluşmaktadır. 200 metrekarede mutfak, restoran ve kafeterya yer almaktadır. 110 metrekarede idari kısım ve ofisler bulunmaktadır. Tesislerin bize maliyeti, 1 milyon TL'dir. Biz inanıyoruz ki bu tesis, Bursamızın geleceğine, gençlerimizin yetişmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Bu projenin oluşmasından emeği geçen ve katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Tesislerin açılış törenine katılan Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise toplumsal bir varlık olan insanın kişiliğini geliştirmek için spora ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, insan karakterinin oturmasında hayati önemi bulunan bu yatırım nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de yerel yönetimler için birçok yatırım kaleminin bulunduğunu fakat spor tesislerinin hizmetler arasında ayrı bir önem taşıdığını vurguladı. Başkan Altepe'ye Yıldırım'a kazandırılan tesis için teşekkür eden Edebali, “Gençlerin sanal ortamdan gerçek alana geçmesini, spor alanları sağlamaktadır. Bugün açılışı yapılan tesis de şehrimiz için iyi bir adımdır. İnşallah, kazasız belasız centilmence maçlar burada gerçekleşir” diye konuştu.

Tesislerin açılış töreninde, Artvin Kafkasspor Başkanı Suat Özkan da söz aldı. Bursa'nın Başkan Altepe döneminde değişim ve gelişim sürecini hızla sürdürdüğünü ifade eden Özkan, ulaşım ve kentsel dönüşüm, çevre yatırımları ve sosyal projeler, tarihi ve kültürel mirasın korunması anlamında dünyaya örnek çalışmaların yine bu dönemde hayata geçirildiğini kaydetti.  Başkan Altepe'ye yapılan yatırım nedeniyle teşekkür eden Özkan, Bursa'nın en yaşanabilir kent anlamında geleceğin kutup yıldızı olacağına olan inancını dile getirdi.

Konuşmaların ardından spor tesislerinin kurdelesi, Başkan Altepe ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Daha sonra spor sahasına geçen Başkan Altepe, penaltı açılışları gerçekleştirerek miniklerden oluşan futbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak
  • 16.07.2022 14:20

Bursa ve İstanbul arasında seyahat hızlı tren ile 2 saat 15 dakika olacak

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni ...

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!
  • 29.12.2021 12:21

Togg Gemlik fabrikası inşaatı havadan görüntülendi!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (Togg) Bursa'nın Gemlik ilçesindeki üret ...