maritbet girişmaritbet
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden 40. sosyal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden 40. sosyal tesis!

Bursa’da halkın kaliteli hizmeti ucuza almasını sağlayan sosyal tesislerinin 40.’sı İnegöl’de hizmete açtı.

Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın açılışı nedeniyle tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin onur konuğu olduğu törene; İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanvekili Turgay Yeni, Gürsu, Orhangazi ve Yenişehir belediye başkanları, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

“Bölgenin rengini güçlendirecek”

Tesisin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. İnegöl'ün ve Bursa'nın cazibe merkezi kaplıcaların hemen yanında bulunan mesire alanına kurulan ve inşaatı İnegöl Belediyesi'nce başlatılan tesislerin ilçe meclisi kararıyla Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini ve inşaatın kendilerince tamamlandığını, mesire alanı eksikliklerinin de giderildiğini kaydeden Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi. Yaklaşık 70 bin metrekarelik alana yayılan tesislerin yapımında emeği geçenleri kutlayan Başkan Altepe, “Bölgenin rengini güçlendirecek sosyal tesisimiz bölgemize, İnegölümüze ve Oylat'a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Büyükşehir her alanda

Bütünşehir uygulamasının başlamasıyla birlikte yerel yönetimlerde yeni dönemin başladığını, Büyükşehir Belediyesi'nin kentin tamamı için her yerde olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “İşte bugün de Oylat'tayız. Bursa'dan yaklaşık 70 kilometre mesafede olmasına karşın burada yatırımımızı yaptık. İnşallah Büyükşehir'in gücü her alanda kendini gösterecek. Kentimiz bir bütün olarak kalkınacak. Bursa merkezinde ne varsa, İnegöl'de de o olacak Orhaneli'de de o olacak” diye konuştu.

Mesire alanı genişletilecek

Bursa ve İnegöl için heyecan duyduklarını, bu kent için gece gündüz çalışmaktan keyif aldıklarını belirten Başkan Altepe, bölgeye ve Oylat'a değer katmanın, burayı gerçek anlamda turizm merkezine dönüştürmenin en büyük hedefleri olduğunu kaydetti. Başkan Altepe, BURFAŞ sosyal tesislerinin da içinde bulunduğu 70 bin metrekarelik mesire alanının daha sonra spor ve yürüyüş parkurlarıyla donatılacağını vurgulayarak, “Buraya gelenler sosyal faaliyetlerin yoğunlaşmasını istiyor. Biz de bu tesislerin yapımını ve mesire alanının düzenlenmesini bir başlangıç olarak görüyoruz. Tüm gücümüzle yapılan istekleri yerine getirmeye çalışacağız. Yeter ki Oylat kazansın, İnegöl Kazansın” şeklinde konuştu.

İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise, Büyükşehir Belediyesi'nce ilçeye kazandırılan tesislerin Oylat'ın marka değerini artıracağını vurguladı. Akça, yapılan hizmet nedeniyle Başkan Altepe ve ekibine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bursa'da Süleyman Çelebi Türbesi'nin bulunduğu alanda külliye yapılacak
  • 16.11.2021 11:38

Bursa'da Süleyman Çelebi Türbesi'nin bulunduğu alanda külliye yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkanlık Konutu ile etrafını ka ...

Bursa Şehir Hastanesine raylı sistemle ulaşım projesinde saha çalışması başladı
  • 01.12.2020 13:08

Bursa Şehir Hastanesine raylı sistemle ulaşım projesinde saha çalışması başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağ ...

Restore edilen 2 asırlık bina gençlik merkezi olacak
  • 23.06.2021 16:53

Restore edilen 2 asırlık bina gençlik merkezi olacak

Bursa'da restore edilen 2 asırlık bina gençlik merkezi olarak hizmet verecek. ...

Bursa Hanlar bölgesi için acele kamulaştırma kararı
  • 24.04.2021 13:56

Bursa Hanlar bölgesi için acele kamulaştırma kararı

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için verilen Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı acele k ...