maritbet girişmaritbet
Burası 12 milyon TL'ye yapıldı ama açılamadı!

Burası 12 milyon TL'ye yapıldı ama açılamadı!

Diyarbakır'da 12 milyon TL harcanarak yapılan öğretmenevi, 2014 Şubat ayında bitti ama açılamadı. Neden mi?

Diyarbakır - Elazığ karayolu üzerinde inşa edilen 16 katlı öğretmenevine 12 milyon lira harcandı. 2014'ün Şubat ayında tamamlanan öğretmenevi tefrişatı için ödenek olmadığından hizmete açılamıyor. 

"Böylesine modern bir yer dururken eğitimciler eski Öğretmenevi'nde güç koşullarda kalıyor" diyen Eğitim-Sen Diyarbakır Şube Sekreteri Sadrettin Kaya, eski Öğretmenevi'nde odalarda banyo bulunmadığı için öğretmenlerin koridordaki ortak banyoyu kullandığını söyledi. 

Döşeme işlerinin tamamlanması için ödenek talebinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "2015 yılında bu ödenek gelirse bütün katların döşeme işlerini tamamlayıp hizmete sokacağız" şeklinde konuştu.

modern öğretmenevi

5 yıldızlı otel görünümünde!

260 yatay kapasiteli bu modern yapı aynı zamanda Türkiye'nin en büyük öğretmenevlerinden biri. Dış yüzeyi rengarenk olan 5 yıldızlı bir otel görünümündeki içinde 3 konferans salonu ile öğretmenlerin her türlü ihtiyacını anında karşılayabileceği alışveriş bölümü, kafeterya, lokanta bulunan yeni bina, ödenek yokluğu nedeniyle tefrişatı yapılamadığı için kullanılamıyor.

DHA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Burası 12 milyon TL'ye yapıldı ama açılamadı!
  • 07.01.2015 16:58

Burası 12 milyon TL'ye yapıldı ama açılamadı!

Diyarbakır'da 12 milyon TL harcanarak yapılan öğretmenevi, 2014 Şubat ayında bit ...