maritbet girişmaritbet
Bülent Arınç, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin çalışmalarını inceleyecek!

Bülent Arınç, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin çalışmalarını inceleyecek!

Başbakan Yardımcısı Arınç, bugün otoyol yapım çalışmalarına ilişkin havadan ve karadan incelemelerde bulunacak

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Projesi yapım çalışmalarını, havadan ve karadan inceleyecek.

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan helikopterle Yalova-Altınova'ya gelecek olan Arınç, güzergahtaki Asma Köprü Hersek Güney Şantiyesi'nde yetkililerden brifing alacak, şantiye sahasında imalatları (Kule Kesonları ve Güney Ankraj Bloğu) inceleyecek. 

Güney iskeleden tekne ile deniz çalışmalarını (Güney Kule zemin iyileştirme kazık çakılması ve Kuzey Kule temel tabanı granüler malzeme serilmesi) da yerinde inceleyecek olan Arınç, buradan Asma Köprü Dilovası Kuzey Şantiye Sahası'na geçerek, imalatlar (Kuzey Ankraj Bloğu) hakkında bilgi alacak.

Yine tekne ile Dilovası Kuzey Şantiyesi'nden Hersek Güney Şantiyesi'ne, buradan da kara yolu ile Altınova Şantiyesi'ne geçecek olan Arınç, daha sonra helikopter ile güzergahı havadan inceleyerek, Orhangazi ilçesine gidecek. 

Arınç, Orhangazi'den kara yolu ile gideceği Samanlı Tüneli'nde de incelemelerde bulunacak. Buradan kara yolu ile ilçe merkezine dönecek olan Arınç, bazı programlara katılmak üzere, helikopterle Bursa'ya geçecek.

AA

Yorum Yaz