maritbet girişmaritbet
Bu ünlüler Boğaziçi'nde oturuyor!

Bu ünlüler Boğaziçi'nde oturuyor!

İstanbul'un en güzel yeri olan Boğaz, birçok ünlünün yaşamak için tercihi oluyor.

İstanbul deyince akla gelen ilk güzellik Boğaz`dır. İstanbul`un bu elit kesiminde yaşayan ünlüler;

Sezen Aksu

Türk pop müziğinin `Minik Serçe`si Sezen Aksu, Kanlıca`daki Prenses Rukiye Yalısı`nda boğazın eşsiz güzelliğinin tadına varıyor.

Ebru Gündeş

2010`da iş adamı Rıza Sarraf`la dünyaevine giren Ebru Gündeş, Beykoz`un gözde semtlerinden olan Kanlıca`da 26 milyonluk yalısında oturuyor.

Beren Saat

Geçen yaz Amerika`da evlenen Beren Saat ile Kenan Doğulu, Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi`ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesinde Sezen Aksu`ya komşu.

Türkan Şoray

Türk sinemasının `Sultan`ı Türkan Şoray, İstanbul`un güzide semti Etiler`de, Boğaz sırtlarında uzun zamandır lüks bir villada oturuyor.

Orhan Gencebay

Yıllara meydan okuyan aşklarıyla herkese örnek olan ünlü çift Orhan Gencebay ve Sevim Emre, kalabalıktan uzakta, Kanlıca`da 21 milyon dolarlık yalı sahibi.

Tarkan

Popçu Tarkan, İstanbul Boğazı`nın nadide koyu Tarabya`da 2.1 milyon TL değerindeki yalı dairesinde zaman zaman ikamet ediyor.

Ali Ağaoğlu

İş hayatıyla olduğu kadar renkli hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, Boğaz`ın en güzel yerlerinden biri olan Vaniköy`de Amcazade Yalısı`nın sahibi.

Seyfi Dursunoğlu

Huysuz Virjin ya da gerçek ismiyle Seyfi Dursunoğlu, Çengelköy sırtlarındaki kendi eliyle çizdiği evinde yine kendi elinden çıkma eşyalarla yaşıyor.

Yılmaz Erdoğan

Yakın dostu Beren Saat`e komşu olmak isteyen Belçim Bilgin`i kırmayan Yılmaz Erdoğan, Çengelköy sırtlarındaki Sultan Makamı Konakları`ndan yalı dairesi aldı.

Gülşen Bubikoğlu

Yapımcı Türker İnanoğlu`yla 1974`te hayatını birleştiren Yeşilçam`ın yıldız oyuncusu Gülşen Bubikoğlu da Kanlıca`daki yalılarında hayatını sürdürüyor.

Çağla Türk/Türkiye Gazetesi

 

Yorum Yaz