maritbet girişmaritbet
Bu nasıl kaza?

Bu nasıl kaza?

Kamyon teli kopardı, trene takılan tel kamyoneti sürükledi, sürüklenen kamyonet iki otomobile çarptı, 4 kişi yaralandı.

Tarsus ilçesinde hemzemin geçitte kamyonun kopardığı telin bir ucunun trene diğerinin kasasına takılması sonucu sürüklenen kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 80 LE 725 plakalı kamyon, Gazipaşa Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte, çalışma kapsamında konulan direklerdeki teli kopardı.

Kopmanın etkisiyle savrulan telin bir bölümü o sırada yan caddeden geçen 33 NVN 50 plakalı kamyonete takılırken, telin diğer bölümü ise raylar üstünde kaldı. Telin kısa süre sonra hemzemin geçitten Mersin istikametine geçen 6217 sefer sayılı yolcu trenine takılması üzerine trenin telle sürüklediği kamyonet, 01 EZ 898 ve 33 PAN 73 plakalı iki otomobille çarparak durdu. Tren bir süre sonra durdurulurken, bu sırada hat üzerindeki bazı direkler devrildi.

Kazada araçlarda bulunan 3 kişi ile olay anında yolda yürüyen bir kişi yaralandı. Ambulanslarla Tarsus'taki hastanelere kaldırılan yaralılar Şeref Özcan, İlhan Gönültaş, Enes Burak Gönültaş ve Zübeyde Gönültaş tedavi altına alındı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Kaymakam Hasan Göç, Belediye Başkanı Şevket Can ve Emniyet Müdürü Haydar Çelik incelemelerde bulundu.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bu nasıl kaza?
  • 30.04.2015 11:06

Bu nasıl kaza?

Kamyon teli kopardı, trene takılan tel kamyoneti sürükledi, sürüklenen kamyonet ...