maritbet girişmaritbet
Bu hafta 9 yeni film sinemaseverleri bekliyor!

Bu hafta 9 yeni film sinemaseverleri bekliyor!

Türkiye sinemalarında bu hafta 9 yeni film vizyona giriyor. İşte sinemaseverler ile buluşacak yeni filmler…

Sinemalarda bu hafta uzun zamandır beklenen filmlerin de aralarında bulunduğu 9 yeni film izleyicisiyle buluşacak. "Mad Max" serisinin devam filmi "Mad Max: Fury Road"un da aralarında bulunduğu 9 film vizyona girecek.

“Kırmızı”

Yücel Müştekin'in yönettiği ve Cemal Hünal, Leyla Göksun, Selim Bayraktar, Adeliye Yurasli ve Tayfun Talipoğlu'nun oynadığı "Kırmızı" izleyici ile buluşacak.

Gerilim türündeki film, birbirini çok seven iki gencin hiç beklemedikleri bir zamanda, korku ve gerilimin tırmandığı anlarda, farklı kimliklere bürünerek kişilik bölünmesi yaşamasını konu ediniyor.

"Terkedilmiş"

Yönetmen Korhan Uğur imzası taşıyan "Terkedilmiş" adlı filmde Levent Ülgen, Hakan Vanlı, Neriman Uğur ile Kyamran Agabalaev gibi isimler rol aldı.

Suriyeli göçmen bir ailenin organ mafyası ile yaşadığı dramı anlatan film, 9 kişinin hayatlarının kesiştiği yasa dışı bir operasyonu anlatıyor.

"Azem 2: Cin Garezi"

Erdinç Kazımoğlu'nun yönetttiği "Azem2 : Cin Gazeri" haftanın yerli korku filmi. 

Murat Bülent Atacan, Ceren Gündoğdu ile İzzet Lüleci'nin oynadığı serinin ikinci filmde, bir baba ve kızın tüyler ürperten hikayesini beyazperdeye taşıyor.

"Mad Max: Fury Road"

George Miller imzalı, "Mad Max" serisinin uzun zamandır beklenen devam filmi "Mad Max: Fury Road" izleyici ile buluşacak. 

Aksiyon sahneleriyle dikkati çeken film, kıyamet sonrası evrende canlanan çete kapışmalarını, üç boyut teknolojisiyle sinemaseverlere sunuyor.

Yeni seride Max'i Tom Hardy canlandırırken, Hardy'e başrolde Charlize Theron, Zoe Kravitz ve Rosie Huntington Whiteley eşlik ediyor.

"Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği"

Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox ve Mary Roscoe'nun oynadığı "Siyahlı Kadın ": Ölüm Meleği" filminin yönetmenliğini Tom Harper üstlendi.

Korku ve gerilim türündeki serinin yeni filmi, terkedilmiş ve tuhaf olduğu kadar güvenli de gözüken Eel Marsh'in evindeki bir grup insanınhikayesini anlatıyor.

"Aşk Uğruna"

Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip "Aşk Uğruna" filminin başrollerinde Michelle Williams, Kristin Scott Thomas ve Matthias Schoenaerts'ın yanı sıra Margot Robbie ile Sam Riley yer alıyor.

"Düşes"in yönetmeni Saul Dibb'in uzun süredir üzerinde çalıştığı film, 41 ülkede 3 milyondan fazla okuyucuya ulaşan "Fransız Süiti" kitabından sinemaya uyarlandı.

Dram türündeki film, II. Dünya Savaşı sırasında Fransa Nazi işgali altındayken, birlikte yaşadığı kayınvalidesinin baskısından boğulan bir kadının, işgalin gölgesinde bir Alman subayı ile yaşadığı zorlu aşkı beyazperdeye taşıyor.

"Çılgın Kalabalıktan Uzak"

Thomas Vinterberg'in yönettiği "Çılgın Kalabalıktan Uzak" filminde Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen ile Tom Sturridge oynadı.

Thomas Hardy'nin klasik romanı "Çılgın Kalabalıktan Uzak"tan esinlenen film, özgür ve cesur genç kadın Bathseba Everdene'in (Carey Mulligan), amcasından miras kalan çiftlikteki hikayesini anlatıyor. 

Filmde ayrıca, genç kadının özgürlüğünü sürdürmeye çalışarak yaptığı seçimler, tutkuları ve aşkı keşfedişi de hikaye ediliyor.

"Cennet"

Mia Hansen Love'un yönettiği ve Felix de Givry, Pauline Etienne, Vincent Macaigne ile Hugo Conzelmann'ın oynadığı "Cennet", Greta Gerwig ve Paul Etienne'in performanslarıyla dikkat çekerken, hata yapmanın ve düşerken başkalarında yakalanabilen umudun parıltılarını taşıyor.

Sinemaseverleri, Fransa'da elektronik müziğin son yirmi yılının anlatıldığı bir yolculuğa çıkaran film, 1990'ların başında Paris'te DJ'lik yapan bir gencin yükseliş ve düşüş hikayesini ekranlara getiriyor.

"Tinker Bell ve Canavar Efsanesi"

Steve Loter'in yönettiği ve Ginnifer Goodwin, Mae Whitman, Rosario Dawson ile Lucy Liu'nun seslendirdiği animasyon filmi "Tinker Bell ve Canavar Efsanesi", izleyenleri duygu yüklü ve destansı bir maceraya götürmeyi amaçlıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinemalarda bu hafta 9 yeni film vizyona girecek!
  • 04.06.2015 15:21

Sinemalarda bu hafta 9 yeni film vizyona girecek!

Türkiye sinemalarında bu hafta 4'ü yerli toplam 9 yeni film sinemaseverlerin kar ...

Bu hafta 9 yeni film sinemaseverleri bekliyor!
  • 15.05.2015 13:34

Bu hafta 9 yeni film sinemaseverleri bekliyor!

Türkiye sinemalarında bu hafta 9 yeni film vizyona giriyor. İşte sinemaseverler ...

Bu hafta sinemalarda 8 film vizyona girdi!
  • 09.05.2015 12:18

Bu hafta sinemalarda 8 film vizyona girdi!

Türkiye sinemalarında bu hafta 1’i yerli olmak üzere toplamda 8 film vizyona gir ...

Sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 10 film...
  • 10.04.2015 16:26

Sinemalarda bu hafta 3’ü yerli 10 film...

Sinemaseverler için Türkiye sinemalarında bu hafta 3’ü yerli 10 yeni film vizyon ...

Sinemalarda bu hafta 6 film vizyona giriyor!
  • 03.04.2015 16:56

Sinemalarda bu hafta 6 film vizyona giriyor!

Türkiye sinemalarında bu hafta 3’ü yerli olmak üzere 6 film vizyona girdi. İşte ...