maritbet girişmaritbet
Bu güzergahlarda trafik akımı değişecek

Bu güzergahlarda trafik akımı değişecek

Stadyumlardaki müsabaka günlerinde, müsabaka bitiminden bir saat sonrasına kadar trafik düzenlemesine yönelik bazı tedbirler alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, stadyumlardaki müsabaka günlerinde, müsabaka bitiminden bir saat sonrasına kadar trafik düzenlemesine yönelik bazı tedbirler alındı.

Buna göre, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki futbol karşılaşmasında, Tepebaşı Caddesi trafiğe kapatılacak. Trafik akımı Tarlabaşı Caddesi'nden Unkapanı istikametine yönlendirilecek.

Refik Saydam Caddesi'nden Tepebaşı'na gelen trafik akımı Tepebaşı Caddesi'ne gönderilmeyerek Taksim istikametine verilecek. Neva Sokak trafiğe kapatılacak, trafik akımı stadyum istikametine verilmeyerek Dolapdere ve Piyalepaşa istikametine sevk edilecek.

Vodafone Arena

Vodafone Arena'daki müsabakalar kapsamında da Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağı'ndan Kadırgalar alt ışıklara kadar trafiğe kapatılacak. Trafik akımı Akaretler Kavşağı'ndan Dolmabahçe istikametine verilmeyerek Süleyman Seba Caddesi'nden Bayıldım Caddesi'ne, stadyum arkasına yönlendirilecek.

Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesi'ne kadar trafiğe kapatılacak. Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesi'nden gelen trafik akımı stadyum arkasına verilmeyerek Beşiktaş istikametine sevk edilecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki karşılaşmalar dolayısıyla da Hürriyet Bulvarı (Oyakkent Kavşağı) Ertuğrul Gazi Caddesi kesişiminden Hürriyet Bulvarını takiben stadyumun üst girişine kadar olan kısım trafiğe kapatılacak.

Vodafone Arena için İDO'dan ek sefer 

Bu arada  İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Beşiktaş Kulübünün yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış maçı olan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşması öncesi ve sonrasında ek seferler düzenleyecek.

Açılış ve maça özel ek deniz otobüsü seferlerini devreye alan İDO, tarifeli seferlerine ek olarak 16.30 Bursa-Yenikapı-Kabataş ve 22.40 Kabataş-Yenikapı-Bursa seferlerini de gerçekleştirecek. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vodafone Arena'dan Dünya Saati kampanyasına katılacak
  • 24.03.2017 14:30

Vodafone Arena'dan Dünya Saati kampanyasına katılacak

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Arena' ...

Bu güzergahlarda trafik akımı değişecek
  • 09.04.2016 14:42

Bu güzergahlarda trafik akımı değişecek

Stadyumlardaki müsabaka günlerinde, müsabaka bitiminden bir saat sonrasına kadar ...