maritbet girişmaritbet
Bosch yoğuşmalı kombilerle enerjiden büyük tasarruf!

Bosch yoğuşmalı kombilerle enerjiden büyük tasarruf!

Bosch’un yoğuşmalı kombileri yüksek verimlilikleri nedeniyle klasik ısıtma sistemlerine oranla yüzde 40’a yakın tasarruf sağlıyor.

Bosch, önümüzdeki kış için kombisini yenilemek isteyenlere hem ekonomik ısınma sağlayan hem de çevre dostu özellikleriyle ön plana çıkan yoğuşmalı kombileri öneriyor.

Isıtma sektöründe, her geçen yıl gelişen teknolojinin sunduğu en iyi çözümlerden biri olan yoğuşmalı kombilerin pazar payı giderek artıyor. Konvansiyonel kombilerin yerini alan yoğuşmalı kombiler, ısıtma yaparken bacadaki buharın yoğuşmasını sağlayarak, elde ettiği enerjiyi ısıtma sistemine aktarıyor. Böylece klasik ısıtma cihazlarına göre iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak önemli oranda tasarruf sağlanıyor.

1895'den bugüne kadar edindiği tecrübeler ışığında ‘yoğuşma teknolojisinin mucidi' olan Bosch, kaliteden ödün vermeden tasarruflu ürünler sunuyor. Bosch yoğuşmalı kombilerde bulunan tam modülasyonlu fan, mekânın ısı ihtiyacına göre hızını otomatik olarak artırıyor ya da azaltıyor. Bu sayede yanma verimi ile birlikte cihaz verimi de artıyor.

Bosch markalı yoğuşmalı kombiler yüksek verimin yanı sıra oda kumandasıyla birlikte kullanıldığında, klasik ısıtma sistemlerine kıyasla yüzde 40'a varan oranda tasarruf sağlıyor. Böylece Bosch, kullanıcılarına ay sonunda daha düşük faturalar ile aile bütçesinden tasarruf yapma imkanı da veriyor.

Yüksek enerji verimliliğine sahip yani daha az enerji kullanarak ısıtma yapabilen ürünler geliştiren Bosch'un kombileri, atmosfere daha az karbondioksit salımı yapıyor ve bu nedenle ‘çevre dostu' olarak tanımlanıyor.

Eski kombilerinizi Bosch yoğuşmalı kombiler ile değiştirin

Yeni teknolojiye sahip cihazlar sayesinde yakıt tüketiminin azaldığını vurgulayan Bosch yetkilileri, eskiyen kombilerin yeni yoğuşmalı kombilerle değiştirilmesinin güvenlik açısından önemli olduğuna ve servis masraflarının en aza indirilmesi nedeniyle de ciddi kazanımlar sağladığına dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bosch kombilerde Görülmemiş Geniş Kapsamlı Garanti kampanyası!
  • 27.08.2021 11:22

Bosch kombilerde Görülmemiş Geniş Kapsamlı Garanti kampanyası!

Bosch Termoteknoloji “Geniş Kapsamlı Garanti” ile Bosch kombi sahiplerinin hayat ...

Bosch yoğuşmalı kombilerle enerjiden büyük tasarruf!
  • 15.09.2016 10:28

Bosch yoğuşmalı kombilerle enerjiden büyük tasarruf!

Bosch’un yoğuşmalı kombileri yüksek verimlilikleri nedeniyle klasik ısıtma siste ...