maritbet girişmaritbet
Bi’Boya'dan çocuklu evlere özel "Kolay Temizlenen Comfort" boya

Bi’Boya'dan çocuklu evlere özel "Kolay Temizlenen Comfort" boya

Bi’Boya, özel formüllü Kolay Temizlenen Comfort ile duvarlardaki çizilme ve leke sorununa çözüm getiriyor.

COVİD-19 salgını, ülkemizde milyonlarca insanın eve kapanmasına neden oldu. Bu dönem hiç şüphesiz en çok da yazmayı, çizmeyi ve sürekli hareket halinde olmayı seven çocukları etkiledi. Geliştirdiği ürünler ile yaşam alanlarını güzelleştiren Türkiye'nin yenilikçi boya markası Bi'Boya, özel formüllü Kolay Temizlenen Comfort ile duvarlardaki leke ve çizilmeleri sorun olmaktan çıkarıyor.

Bi'Boya tarafından özel teknolojiyle tasarlanıp geliştirilen leke itici, su bazlı iç cephe boyası Comfort, özellikle izolasyon sürecinde çocuklarının duvarları tuval olarak kullanmasında endişe eden ya da duvarlarındaki leke, iz konusunda hassas olan ailelere büyük kolaylık sağlıyor. İpek mat dokusu ile duvarlarda pürüzsüz bir dokunuş hissi oluşturan Kolay Temizlenen Comfort, boya özelliklerini bozmadan lekeleri kolayca çıkartıyor, hatta yüzeyde bir gün boyunca kalmış lekeleri dahi mükemmel şekilde temizleme imkan veriyor.

İçeriğindeki saf akrilik bağlayıcı ve leke iticilik özelliği ile çay, kahve, meyve suyu, is, çimen, çamur, ruj, toz, parmak izi vb. lekelerin kolayca silinebilmesini sağlayan Comfort, rulo izi bırakmadığı gibi, rötüşleri de belli etmiyor. Üstün örtme gücünün yanında içeride oluşan nemi de dışarıya atarak duvarların nefes almasını sağlayan ürün, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için de kokmuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz