maritbet girişmaritbet
Beyonce de parasının çoğunu gayrimenkule yatırıyor

Beyonce de parasının çoğunu gayrimenkule yatırıyor

1990'ların sonunda, R&B kız grubu Destiny's Child'ın solisti olarak ünlenen 37 yaşındaki Beyonce lükse düşkün. Beyonce bakın servetini nasıl harcıyor!

Eşiyle Paris'te Hotel Le Meurice'in penthouse'unda kalıp gecelik 20 bin dolar ödüyor. Deniz özlemini ise süperyatı Galactica Star ile çıktığı yolculuklarda gideriyor. 73 milyon dolar değerindeki yatın haftalık masrafı 900 bin doları buluyor.

Birçok dolar milyoneri gibi Beyonce de parasının çoğunu gayrimenkule yatırıyor. Ailesiyle zamanının büyük bölümünü tatil beldesi Hamptons'ta geçiren şarkıcı geçen yıl buradan 26 milyon dolar ödeyerek bir yazlık ev satın aldı. Komşuları arasında Martha Stewart, Steven Spielberg ve Russell Simmons bulunuyor. Yine geçen yıl Bel-Air'de beğendiği bir malikaneye 88 milyon dolar ödedi.

MÜCEVHER MAĞAZASININ MÜDAVİMİ

-Elitlere hizmet veren Jacob&Co. adlı mücevher mağazasının sürekli müşterileri arasında. Buradaki mücevherlerin fiyatları 200 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor.

- Beyonce kızı Blue Ivy'ye ilk doğum gününde 80 bin dolar değerinde pırlantalarla süslü Barbie bebek armağan etti. Parti için 104 bin 460 dolar harcadı.

-Gelelim hediyelere. Beyonce, eşi Jay Z'ye 41. doğum gününde 2 milyon dolar değerinde Buggati Veyron otomobil, kızlarının doğumunun ardından ise Babalar Günü'nde 40 milyon dolar değerinde Bombardier Challenger 850 model özel jet hediye etti.

-Beyonce, 1 milyon dolarlık özel yapım Mercedes minibüsündeki ses sistemine 150 bin dolar harcadı.

-Üç çocuklu Beyonce'nin ev harcamaları da yüksek. Evde tam zamanlı çalışan aşçısına ayda 7 bin 500 dolar maaş veriyor. Diyetisyeninin maaşı ise 4 bin dolar.

- Beyonce servetini yardıma ihtiyaç duyanlarla paylaşmakta da tereddüt etmiyor. 31 yardım kuruluşuna düzenli olarak ödeme yapıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz