maritbet girişmaritbet
Bennu Gerede’nin Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Uşak Karun AVM’de!

Bennu Gerede’nin Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Uşak Karun AVM’de!

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin enerji tasarrufunda yalıtımın rolünü anlatmak için objektif arkasına geçtiği ‘Yalıtımın Mavi Yüzü’ fotoğraf sergisi Anadolu yolculuğuna Uşak’ta devam ediyor

 

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede'nin enerji tasarrufunda yalıtımın rolünü anlatmak için objektif arkasına geçtiği ‘Yalıtımın Mavi Yüzü' fotoğraf sergisi Anadolu yolculuğuna Uşak'ta devam ediyor. Bennu Gerede'nin fotoğraflarına, aynı temayla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler de eşlik ediyor. Sergi, Uşak Karun AVM'de 18 – 24 Mart 2013 tarihlerinde izlenebilecek.

Yapı sektörünün önde gelen firması Blue'Safe Mavi Kale'nin düzenlediği ‘Yalıtımın Mavi Yüzü' sergisi Türkiye'yi gezmeye devam ediyor. Isı yalıtımının enerji tasarrufundaki rolüne dikkat çeken sergide, Bennu Gerede'nin farklı kompozisyonlar oluşturarak çektiği birbirinden çarpıcı fotoğraflar ve aynı konseptle hayata geçirilen fotoğraf yarışmasının eserleri yer alıyor. Isı yalıtımıyla sağlanacak enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratan sergi, 18 – 24 Mart 2013 tarihlerinde Uşak Karun AVM'de izleyicilerle buluşuyor.

Kalekim Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş; “Küresel ısınma ve buna bağlı olarak tükenen enerji kaynakları için tüm dünyada ‘mavi' seferberlik ilan edildi. Gerek kamu kuruluşları gerekse büyük firmaların hemen hepsi gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için çalışmalar yürütüyor. Biz de Blue'Safe Mavi Kale olarak ‘sürdürülebilir dünya' anlayışını benimsiyoruz. ‘Yalıtımın Mavi Yüzü' projesine de bu amaçla başladık. Isı yalıtımının çok teknik ve karmaşık bir konu olduğunu düşünenler için ‘Yalıtımın Mavi Yüzü' projesi ile ısı yalıtımının enerji tasarrufundaki önemini fotoğraf sanatıyla anlatıyoruz” diye konuştu.

Sergiyle ilgili Mardav Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Doğruer ise şunları söyledi: “Isı yalıtımı gerek enerji tasarrufunda gerekse çevre kirliliğinin azaltılmasında önemli bir faktör. Blue'Safe Mavi Kale olarak ‘Yalıtımın Mavi Yüzü' projesi ile bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli illerinde yaklaşık 15 bin kişiye ulaşarak yalıtımın hayatın her yerinde olduğunu anlatmaya çalıştık. Sergimizin bu seferki durağı olan Uşak için çok heyecanlıyız. Uşak'taki vatandaşlarımıza da ısı yalıtımının önemini sergimiz aracılığıyla anlatmak için geldik. Bizi Uşak halkıyla buluşturan Karun AVM yetkililerine çok teşekkür ediyoruz. Bütün Uşak halkını sergimizi görmek üzere Karun AVM'ye davet ediyoruz.”

Blue'Safe Mavi Kale Hakkında

Blue'Safe Mavi Kale markası, yapı sektörünün lider firmalarından Kalekim A.Ş., Dow Chemical ve Mardav A.Ş. ortaklığı ile 2004 yılında pazara sunuldu. Isı yalıtımı alanında ihtiyaç duyulan tüm bileşenleri bünyesinde barındıran bir paket sistem olarak geliştirilen Blue'Safe Mavi Kale her türlü yapıya kolayca uygulanabilecek çözümler sunuyor. Blue'Safe Mavi Kale paket sistemi; ısı yalıtımı levhası, yapıştırma harcı, sıva, file, dübel, PVC, köşe profili ve son kat dekoratif kaplama gibi dış cephe kaplaması ile ilgili tüm malzemeleri bir araya getiriyor. Blue'Safe Mavi Kale paket sistemi, Avrupa Standart Hazırlama Organizasyonu (EOTA) tarafından gerçekleştirilen 30 yıllık yaşlandırma ve performans testlerinden başarıyla geçerek ETAG 004 Belgesi'ni almaya hak kazanarak kalitesini ortaya koydu. Blue'Safe Mavi Kale, ısı yalıtımı sektöründe dünyada ve Türkiye'de ürünlerine 10 yıl, uygulama çalışmalarına da 2 yıl da garanti veren ilk marka.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bennu Gerede, Bali Adası'na yerleşti
  • 01.10.2016 17:19

Bennu Gerede, Bali Adası'na yerleşti

Sosyetenin ünlü isimlerinden Bennu Gerede, radikal bir karar aldı. Bali'den vill ...

Bennu Gerede'nin Blue’Safe Mavi Kale fotoğrafları, Sanko Sanat Galerisi'nde!
  • 28.06.2013 12:41

Bennu Gerede'nin Blue’Safe Mavi Kale fotoğrafları, Sanko Sanat Galerisi'nde!

Blue’Safe Mavi Kale markasının ısı yalıtımının enerji verimliliğine katkısını an ...

Bennu Gerede’nin Blue’Safe Mavi Kale fotoğrafları Erzurum’da sergileniyor!
  • 27.05.2013 14:37

Bennu Gerede’nin Blue’Safe Mavi Kale fotoğrafları Erzurum’da sergileniyor!

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin, yalıtım konulu fotoğraflarının yer ald ...

Bennu Gerede’nin Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Uşak Karun AVM’de!
  • 18.03.2013 14:15

Bennu Gerede’nin Yalıtımın Mavi Yüzü sergisi Uşak Karun AVM’de!

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede’nin enerji tasarrufunda yalıtımın rolünü an ...

Bennu Gerede: Survivor'da birinci olursam 500 bin liralık ödülle bahçeli bir ev almak istiyorum!
  • 17.02.2013 10:42

Bennu Gerede: Survivor'da birinci olursam 500 bin liralık ödülle bahçeli bir ev almak istiyorum!

Fotoğrafçı Bennu Gerede, Survivor yarışması için Panama'ya gitmeye hazırlanıyor ...