maritbet girişmaritbet
Beklenen LG G4 sessiz sedasız geldi!

Beklenen LG G4 sessiz sedasız geldi!

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin yeni telefonu LG G4 New York, Seul, Londra, Singapur ve Paris'in ardından bugün İstanbul'da tanıtıldı.

Teknoloji yarışı her geçen gün daha da kızışıyor. Samsung'un Galaxy S6 modeli, Apple Iphone 6 modeliyle piyasada ciddi bir yarışın içerisindeyken, Güney Koreli LG ise yoluna LG G3'ün ardından LG G4 ile devam ediyor.

5.5 inç ekran ve SnapDragon 808 yeni nesil güçlü işlemci ile teknoloji severlerin önüne çıkan LG G4'ün en önemli özelliklerinden biri arka kapağının açılabilir olması. Bu özellik LG G3'te kullanıcılar için büyük sorun oluşturmuştu.

LG G4 ÖZELLİKLERİ

Plastik ve Deri kılıflı kapağın yanı sıra 32 GB belleğe sahip telefon 128 GB'a kadar çıkartabildiğiniz Micro SD kart girişine de sahip. G4 Android İşletim Sistemi sayesinde Google Drive'ın 100 GB'lık alan kullanım özelliği ile harici hard disk kadar büyük bir depolama alanına sahip oluyor.

8 megapiksel ön ve 16 megapiksel arka kamerası bulunan LG G4 yarın sabah itibariyle 180 farklı operatör tarafından satışa sunulacak.

TELEFONUNUZ İZİNSİZ DİNLENİYOR OLABİLİR!

155 gram ağırlığındaki telefonun yeni nesil bağlantı sistemi 4G özelliğe de sahip. Altın rengi dahil 6 farklı renk seçeneği ile satılacak telefonun pil ömrü ise LG G3'e oranla %25 daha uzun. Ancak bu özelliklerin haricinde LG G3'ten başka ek olarak başka özellik eklenmemiş görünüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beklenen LG G4 sessiz sedasız geldi!
  • 29.04.2015 13:01

Beklenen LG G4 sessiz sedasız geldi!

Güney Koreli teknoloji devi LG'nin yeni telefonu LG G4 New York, Seul, Londra, S ...