maritbet girişmaritbet
Bayrampaşa'daki dev projede rehine krizi!

Bayrampaşa'daki dev projede rehine krizi!

Bayrampaşa’da bir inşaat şirketiyle anlaşmazlık yaşayan 53 yaşındaki Ahmet K. isimli vatandaş, inşaat şirketinin ofisini silahla bastı.

Bayrampaşa'da, dev bir inşaat projesinin yanında bulunan peyzaj şirketinin sahibi, işyerinin tahliye edilmek istenmesi üzerine inşaattaki çalışanları silahla rehin aldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Bayrampaşa Osmangazi Caddesi üzerindeki 195 ofisin yer aldığı bir ofis projesinde meydana geldi. 

Ahmet K. isimli bir vatandaş, 2014 yılında Eyüp Belediyesi'nden fidanlık olarak işletilmek üzere boş bir araziyi kiraladı. 1 buçuk yıl boyunca burayı işleten Kucur'un sözleşmesi bu ay sona erdirildi. Kucur, fidanlığın bulunduğu arazide yapımı devam eden bir rezidans ve AVM inşaatına bağlanacak kavşak yapılacağını öğrenince inşaat firması yetkilileriyle de görüştü. Ancak görüşmeler olumsuz sonuçlanınca sabah 09.00 sıralarında firmanın Eyüp Defterdar Mahallesi'ndeki inşaat alanına geldi.

Firmanın yaptığı alışveriş merkezi inşaat nedeniyle arazisinden yol geçileceğini ve haklarının gasp edildiğini iddia eden Ahmet K., satış ofisine gelerek yetkililerle tartıştı. 

Silahını çekip inşaata gitti 

Bayrampaşa Metrosunun yanında bulunan dev bir ofis projesi nedeniyle işyeri boşaltılmak istenen Ahmet K., sinir krizi geçirdi. İnşaat şirketiyle anlaşmazlık yaşayan bir şahıs, inşaat şirketinin ofisini silahla bastı. 

Bayrampaşa'daki inşaatta saldırı düzenleyen adam

Müzakereci polisler ikna etti

Kucur, inşaat firmasının tanıtım ofisine girerek çalışanları silah tehdidiyle dışarı çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, eli silahlı kişiyi ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna çalışmaları başarısız olunca Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı müzakereci polisler olay yerine geldi. Kapıya çıkarak sık sık müzakereci polisle konuşan Ahmet Kucur, 2 saat eylemini sürdürdü. Sorunun çözüleceği sözünü alan Kucur, eylemini sona erdirdi. Kucur, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

Yorum Yaz