maritbet girişmaritbet
Bayrampaşa'daki 4 katlı binada patlama!

Bayrampaşa'daki 4 katlı binada patlama!

Bayrampaşa Merkez Mahallesi'nde 4 katlı bir binadaki iş yerinde bulunan kauçuk kazanı patladı.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Bayrampaşa Merkez Mahallesi Güneş Caddesi'nde bulunan 4 katlı binanın üçüncü katındaki iş yerinde bulunan kauçuk kazanı patladı. Meydana gelen patlama sonucu olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve sağlık görevlileri sevk edildi. Vatandaşların işyeri sahibi Cengiz Erikdemir'in içeride olduğunu bildirmesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri binaya girdi. Ekipler patlamanın etkisiyle vücudunda hafif yaraların oluştuğu işyeri sahibi Erikdemir'i binadan çıkardı. Sağlık ekipleri işyeri sahibini olay yerinde ayakta tedavi etti. 

Patlamanın etkisiyle işyerinde bulunan malzemeler ve binanın camları caddeye savrulurken olay yerinde güvenlik şeridi çekildi. Trafik ise bir süre durduruldu.

Bir vatandaş patlama sesiyle birlikte dışarıya çıktıklarını belirterek, ‘'Bir patlama sesi duyuldu millet dışarı çıktı. Bir baktık oradan ikinci katta patlayan bir kazan ama herhangi bir ölü ya da yaralı bir şey yok. İçeride adam kauçuk kaynatıyor. O kazan patlıyor. Adam o esnada arka tarafta çalışıyor. Kendisinde bir şey yok yani” dedi.

Öte yandan, tek başına çalıştığı öğrenilen iş yeri sahibi Erikdemir'in sabahleyin işyerine geldikten sonra kauçuk kazanını çalıştırdığı, ardından yan odada uyuya kaldığı ve kazanın ısınması sonucu patladığı iddia edildi. Olay yerine gelen zabıta ekiplerinin, yola savrulan enkazı temizlemesinin ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

İHA

 

Yorum Yaz