maritbet girişmaritbet
Batman, örnek bir kent olacak

Batman, örnek bir kent olacak

Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği, 28 belediyeye yönelik görevlendirmeler kapsamında Batman Belediye Başkanlığı'na getirilen Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy'un 15 Kasım'a kadar il genelinde asfaltsız yol kalmayacağı açıklamasının ardından, belediye tarafından hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce kent genelinde başlatılan asfalt, asfalt yama, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj, refüj boyama ve kaldırım yenileme çalışması sürüyor.

100 BİN TON ASFALT

Aksoy, ekiplerin 8 ayrı mahallede eş zamanlı olarak çalışmalara başladığını belirterek, 100 bin ton asfaltın kullanılması için gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Ekiplerin, İluh, Bağlar, Seyitler Mahallelerinde yama, Pazaryeri Mahallesinde asfalt, Çamlıtepe ve Belde Mahallelerinde yol açma, Seyitler ve Karşıyaka Mahallelerinde kilitli parke taşı ve Gültepe Mahallesinde de refüj boyama çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Aksoy, yapacakları çalışmalar ve hayata geçirecekleri projelerle Batman'ı örnek bir kent yapacaklarını bildirdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Batman, örnek bir kent olacak
  • 30.09.2016 17:40

Batman, örnek bir kent olacak

Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli ...