maritbet girişmaritbet
Başkent projeleri CNR Emlak Ankara Fuarı'nda!

Başkent projeleri CNR Emlak Ankara Fuarı'nda!

CNR Emlak Ankara Fuarı, devam eden ve yeni inşa edilecek projeleri ziyaretçilerine sunacak.

Gayrimenkul sektörünün Türkiye'deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle, ilk kez 7-10 Eylül tarihlerinde CNR Emlak Ankara Fuarı olarak ATO Congresium'da düzenlenecek.

Fuarda, Göksu Yenikapı, Vizyon Ankara Tower, Yeni Peçenek, Nevaşehir, 1800 konut, Nexus Tower, Vadi Ankara, Kale Ofis ve Kale Beytepe, Apistgate, Hüma Kule, Etlik Şelale Park Sitesi, Yemenoğlu Sancak Kule gibi Ankara'nın çehresini değiştiren projeler sergilenecek.

Katılımcı firmaların projelerini en etkili şekilde tanıtmalarına ve iş hacimlerini artırmalarını sağlayacak fuarda, Kuzey Afrika, Rusya, Gürcistan, Ukrayna, Balkan ve Körfez ülkelerinden özel davetli olarak gelen yabancı yatırımcılar ağırlanacak.

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı olan CNR Emlak İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) desteğiyle, bu yıl ilk kez gayrimenkul sektörünün göz bebeği Ankara'da düzenlenecek. Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul için stratejik bir öneme sahip olan Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı (CNR Emlak Ankara) 7-10 Eylül tarihlerinde ATO Congresium'da organize edilecek. Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelecek fuar, CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilecek.

Göksu Yenikapı, Vizyon Ankara Tower, Yeni Peçenek, Nevaşehir, 1800 konut, Nexus Tower, Vadi Ankara, Kale Ofis ve Kale Beytepe, Apistgate, Hüma Kule, Etlik Şelale Park Sitesi, Yemenoğlu Sancak Kule gibi Ankara'nın çehresini değiştiren projelerin sergileneceği CNR Emlak Ankara'da yer alacak ticari projeler ise şöyle: Gölbaşı, Polatlı, Eryaman, Polatlı, Etimesgut, Kahramankazan Projeleri, Yeşilova, Yenikent.

Kentsel dönüşüm projeleri fuarda sergilenecek

Bursa'nın gözde belediyeleri olan Osmangazi ve Yıldırım belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerinin de sergileneceği fuarda, Ankara'daki kentsel dönüşüm projeleri de tüm detayları ile masaya yatırılacak. Katılımcı firmaların projelerini en etkili şekilde tanıtmalarına ve iş hacimlerini artırmalarını sağlayacak fuarda, Kuzey Afrika, Rusya, Gürcistan, Ukrayna, Balkan ve Körfez ülkelerinden özel davetli olarak gelen yabancı yatırımcılar ağırlanacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başkent projeleri CNR Emlak Ankara Fuarı'nda!
  • 22.08.2017 11:22

Başkent projeleri CNR Emlak Ankara Fuarı'nda!

CNR Emlak Ankara Fuarı, devam eden ve yeni inşa edilecek projeleri ziyaretçileri ...

CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül’de yapılacak!
  • 10.08.2017 11:38

CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül’de yapılacak!

7-10 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı, Congresiu ...