maritbet girişmaritbet
Başaran Yatırım Fikirtepe'de 2. projesine başlıyor

Başaran Yatırım Fikirtepe'de 2. projesine başlıyor

Başaran Yatırım Holding, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçireceği ilk projesi Mina Towers ile birlikte 2. projesinin de temelini atmaya hazırlanıyor.

Başaran Yatırım Holding, Mina Home & Office projesi kapsamında arsa sahipleriyle buluştu. İkinci proje için çalışmalarına başlayan Başaran Yatırım Holding, bu defa Mina Home & Office projesi kapsamında arsa sahipleriyle buluştu. Crown Plaza Asya'da gerçekleşen 500 kişilik tanıtım lansmanında sahne alan Aslı Hünel, sesi ve güzelliğiyle davetlilere keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı. İddialı bir kurguyla hayata geçirilecek olan Mina Home & Office projesi; lokasyonu, fonksiyonelliği ve tasarımı ile farklılığını hissettirecek.

Home&Office ihtiyacını karşılayacak  

Modern yaşamın rahatlığıyla oluşturulmuş ideal bir yer olmakla birlikte İstanbul'un trafik sorunu ve iş hayatının yoğunluğundan kaynaklanan “home & office” ihtiyacını karşılayacak proje, fonksiyonel bir yaşam konseptiyle tasarlanıyor. Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, her iki havaalanına da kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Home & Office, Fikirtepe'de gözde bir yaşam alanı olarak dikkat çekiyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başaran Yatırım Fikirtepe'de 2. projesine başlıyor
  • 24.05.2016 13:59

Başaran Yatırım Fikirtepe'de 2. projesine başlıyor

Başaran Yatırım Holding, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçireceği ilk projesi Mina ...