maritbet girişmaritbet
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nu bu klimalar serinletecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nu bu klimalar serinletecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun iklimlendirme de tercihi: Mitsubishi Heavy VRF Klima Sistemleri

İstanbul'un yeni modern spor tesislerinden biri olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun tüm mağazalarında ısıtma-soğutma ihtiyacı, Mitsubishi Heavy Industries VRF Klima sistemleri ile sağlanıyor. 

Form VRF Sistemleri'nin uygulamasını yaptığı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu mağazalarında ısıtma ve soğutma sistemi için, toplamda 506 kW'lık 33 adet mini VRF dış ünite ve 102 adet kaset tipi iç ünite kullanılıyor. 

160.000 metrekare alan üzerine kurulu, 18.500 seyirci kapasiteli, UEFA ve FIFA standartlarında tasarlanan stadyumda, 34 yatak odalı kamp tesisinin yanı sıra 3 adet nizami antrenman sahası yer alıyor. Stat kompleksi içinde ayrıca 350 araçlık kapalı ve bin 300 araçlık açık otopark bulunuyor. 31 adet sosyal ticaret alanına sahip Başakşehir Stadı, kamp ve antrenman tesisleriyle bir arada planlanmış stadyum olma özelliği taşıyor.

Sistem nasıl işliyor?

Başakşehir  Fatih Terim Stadyumu'nda kullanılan Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri; tek dış ünitenin, birden fazla bağımsız iç ünitelere bağlanmasıyla her mağazanın birbirinden bağımsız olarak arzu edilen ısıtma, soğutma ve havalandırma konfor şartlarını sağlıyor. Çift inverter teknolojisine sahip dış üniteler ile kısmi kullanımlarda minimum elektrik tüketimiyle istenilen konfor daha hızlı bir şekilde elde edilebiliyor.

Form VRF Sistemleri A.Ş'nin Türkiye'de tek yetkili distribütörü olduğu Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri, dayanıklılığı, yüksek enerji verimliliği, sessiz ve her mimariye uygun iç üniteleri ile otel, iş merkezi, rezidans, konut, hastane, okul projelerinde tercih ediliyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan, Başakşehirspor'u kabul etti!
  • 10.12.2014 11:11

Erdoğan, Başakşehirspor'u kabul etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehirspor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşda ...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nu bu klimalar serinletecek!
  • 17.09.2014 11:14

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nu bu klimalar serinletecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun iklimlendirme de tercihi: Mitsubishi Heavy V ...