maritbet girişmaritbet
"Bakırköyspor Vakfı Tesisleri kaçak değildir"

"Bakırköyspor Vakfı Tesisleri kaçak değildir"

Bakırköyspor Vakfı Başkanı Naci Ekşi yaptığı açıklamada "Tesislerimizin kaçak olduğu iddiası doğru değildir" dedi.

Bakırköyspor Vakfı Başkanı Naci Ekşi, kaçak olduğu gerekçesiyle yıkılan Bakırköyspor Vakfı sosyal tesis binasıyla ilgili Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun yaptığı tüm açıklamaların gerçek dışı olduğunu savundu.

Bülent Kerimoğlu'nun tesislerin yıkılmasıyla ilgili açıklamalarına yazılı açıklama ile yanıt veren Ekşi, "Tesislerimizin kaçak olduğu iddiası doğru değildir. 23.10.1992 tarihinde Bakırköy Belediyesinin vakfımıza verdiği 'kati kabul' belgesi, kanun hükmündedir ve 'iskan' yerine geçmektedir. Spor ve sosyal tesislerimizde bulunan sauna, lokanta gibi yer ve mekanları kanunsuz olarak niteleyen belediye başkanı, büyük yanılgı içindedir. Herkes tarafından bilinmektedir ki her spor kulübünün bu tür halka açık faaliyet alanları bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

Naci Ekşi, tesislerde binlerce çocuğun eğitim aldığını kaydettiği açıklamasında şunları kaydetti:
"Normal çalışmaları illegal olarak niteleyen ve kanunsuz işlemlerle tesislerimizi harabe haline getiren Bay Kerimoğlu, her yıl bedensel ve zihinsel gelişimine destek verdiğimiz bin 500 minik, yıldız, genç ve yetişkin sporcularımızı saf dışı bırakmıştır. Ayrıca Bakırköy Belediyesi, başkan imzası ile (Kerimoğlu dahil) yolladığı katılım dilekçeleriyle bugüne kadar binlerce sporcunun eğitimini Bakırköyspor Vakfı Tesisleri'nde ücretsiz olarak gerçekleştirmiştir."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Bakırköyspor Vakfı Tesisleri kaçak değildir"
  • 08.11.2017 16:45

"Bakırköyspor Vakfı Tesisleri kaçak değildir"

Bakırköyspor Vakfı Başkanı Naci Ekşi yaptığı açıklamada "Tesislerimizin kaçak ol ...