maritbet girişmaritbet
Bakan Koca, pandemi hastanelerinin inşaatını gezdi

Bakan Koca, pandemi hastanelerinin inşaatını gezdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe ve Yeşilköy'de yapılacak hastanenin inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Koca, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sancaktepe'deyiz. Salgın, deprem ve afet hastanemiz hızla inşa ediliyor. 432'si yoğun bakım olmak üzere toplam bin 8 yataktan oluşan çok amaçlı hastanemiz her türlü ihtiyaç halinde tam kapasite hizmet verecek. Türkiye, sağlık sistemiyle dünyada fark oluşturmaya devam edecek" dedi.

Bakan Koca: "Yeşilköy'de inşa ettiğimiz çok amaçlı hastane her türlü afette güçlü bir sağlık alt yapısı oluşturacak"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yeşilköy'de inşa edilen çok amaçlı hastanenin güçlü bir sağlık alt yapısı oluşturacağını kaydetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'nin ardından Yeşilköy'de yapımı devam eden hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Koca, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İstanbul'u her iki yakasıyla afetlere hazır hale getireceğiz. Yeşilköy'de inşa ettiğimiz çok amaçlı hastane salgın, deprem ve her türlü afette güçlü bir sağlık alt yapısı oluşturacak. Her odası yoğun bakıma dönüştürülebilen hastanemiz toplamda bin 8 yataklı" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz