maritbet girişmaritbet
Bağlarbaşı Korusu Divan'da açılış çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor!

Bağlarbaşı Korusu Divan'da açılış çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor!

Divan Grubu’nun, İstanbul’da Kuruçeşme Divan ve Faruk Ilgaz tesisleri olmak üzere iki catering venusu ile faaliyet gösterdiğini belirten Aysu, önümüzdeki beş yıl içinde venue sayısını altıya çıkarmayı planladıklarını söyledi

 

Divan Grubu'nun, İstanbul'da iki catering venusu olarak faaliyet gösteren Kuruçeşme Divan ve Faruk Ilgaz tesislerinin, 2012 yılı sonunda toplam net cirosunun 10 milyon TL'nin üzerinde olması bekleniyor. Önümüzdeki beş yıl içinde venue sayısını altıya çıkarmayı planlayan Divan, yaklaşık 700 kişi kapasiteli olması beklenen Bağlarbaşı Korusu Divan'da ise, bir an önce misafir ağırlayabilmek için, söz konusu tesisin açılış çalışmalarına da hız vermiş durumda.
 
Divan Grubu'nun catering organizasyonlarında butik çalışmayı hedeflediğini belirten Kuruçeşme Divan Ziyafet Müdürü Demir Aysu, yurtiçi ve yurtdışındaki tüm Divan otellerinin, kapasiteleri dahilinde kendi açık ve kapalı salonlarında misafirlerini ağırladığını hatırlattı. Aysu, İstanbul'daki Kuruçeşme Divan ile Fenerbahçe Faruk Ilgaz tesislerinin ise, grubun iki catering venusu olarak, uzun yıllardır önemli davet ve organizasyonlara ev sahipliği yaptığını aktardı.
 
2012'nin son üç yılda olduğu gibi, Divan'ın davet sektöründe arzu edilen bir performansla devam ettiğini ve 2013 yılına da umutla baktıklarını dile getiren Aysu, Kuruçeşme Divan'ın yenilenme çalışmalarına 2013 yılının başında başlanacağını ve yaklaşık 1.5 yıllık süre sonunda, yepyeni bir yüzle misafirlerini ağırlamaya başlayacağını kaydetti. Önümüzdeki beş yıllık süre içinde Divan'ın yiyecek ve içecek hizmetleri ile otelcilikte büyürken, venue adedini altıya çıkarma hedefinde olduğunu da açıklayan Aysu, “Yakın bir tarihte Bağlarbaşı Korusu Divan'ın önemli bir catering alanı olarak misafirlerini ağırlamaya başlamasını bekliyoruz. Muhtemel kapasitenin açık ve kapalı alanlarda 700 kişi olması planlanıyor. Bu yıl tadilat çalışmalarının ön hazırlıkları sebebiyle, her dönem misafir kabul edemeyen Kuruçeşme Divan ve Faruk Ilgaz tesislerinin, 2012 yılı sonunda toplam net cirosunun 10 milyon TL'nin üzerinde olması bekleniyor” dedi.
 
Faruk Ilgaz Toplantı ve Ziyafet Merkezi'ndeki balo salonun, bin 200 kişilik kapasitesi ve 350 kişilik fuayesiyle, ‘İstanbul Asya yakasındaki en büyük kolonsuz balo salonu' olduğunu kaydeden Demir Aysu, bin 500 kişi kapasiteli havuzbaşının ise, düğünler, nişanlar, özel partiler, kokteyl prolonjeler ve ziyafetler için uygun bir ortam olduğunu ifade etti. Kuruçeşme Divan tesislerinde ise, ikisi yazlık, ikisi de kışlık olmak üzere ayrı ayrı mekanların bulunduğunu söyleyen Aysu, yazlık mekanlarından birinin 600, diğerinin ise 300 kişi kapasiteli olduğunu, kışlık mekanların kapasitesinin ise 200 ve 350 kişilik olduğunu kaydetti. Aysu, İstanbul'un Avrupa ve Asya kıtasındaki her iki davet alanının, yılda ortalama 300'e yakın düğüne ev sahipliği yaptığına dikkat çekti.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Divan Ankara misafirlerini ağırlamaya hazır!
  • 10.05.2022 09:46

Divan Ankara misafirlerini ağırlamaya hazır!

Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu’nun, Ankara’nın kalbi Çankaya’daki ...

G Marin Managed by Divan’da dairelerin yüzde 82’si satıldı
  • 24.03.2017 15:14

G Marin Managed by Divan’da dairelerin yüzde 82’si satıldı

İşletmesini Divan Grubu’nun üstelendiği G Marin Managed by Divan projesinin fiya ...

Divan Cizre Otel, 2017 ikinci çeyreğinde açılacak!
  • 13.10.2016 14:25

Divan Cizre Otel, 2017 ikinci çeyreğinde açılacak!

Koç Topluluğu bünyesinde bulunan Divan Grubu, Şırnak’ın Cizre ilçesinde yeni ote ...

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti'de Divan konforu!
  • 11.10.2016 13:51

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti'de Divan konforu!

Divan Grubu, Türkerler Holding projeleri olan Mahalla Ankara ve Mahall Bomonti İ ...

Divan Grubu, yeni zinciri Divan Express’le Eskişehir’de!
  • 17.11.2014 11:30

Divan Grubu, yeni zinciri Divan Express’le Eskişehir’de!

Divan Grubu, hızla büyüyen yeni zinciri Divan Express’in son halkası ile misafir ...

Divan Grubu yeni otelini nerede açacak?
  • 08.09.2014 14:21

Divan Grubu yeni otelini nerede açacak?

Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu, Şırnak’ın Cizre ilçesinde hayata g ...