maritbet girişmaritbet
Bağcılar Gençlik Merkezi’nde kayıtlar başladı

Bağcılar Gençlik Merkezi’nde kayıtlar başladı

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Gençlik Merkezi hizmet vermeye başladı

15-28 yaş arasındaki gençler, istedikleri kurslara kaydını yaptırıp eğitim alabilecekler. Merkezde, tiyatro, müzik, sosyal medya, fotoğrafçılık, basketbol ve voleybol başta olmak üzere birçok branşta eğitim verilecek.
Bağcılarlı gençlerin eğitim, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesinin arttırılması amaçlanan Bağcılar Gençlik Merkezi'nde kayıtlar başladı.

Gençlik Merkez'inde bowling, bilardo, sinema, tiyatro, müzik, konferans ve toplantı salonlarının yanı sıra basketbol ile voleybol, müzik odası, derslikler ve kafeterya bulunuyor. Bağcılar'da ikamet eden 15-28 yaş arasındaki gençler istenilen evraklarla kaydını yaptırarak bu faaliyetlerden ücretsiz faydalanabilecek.

SOSYAL GELİŞİMLERİNE BÜYÜK KATKI

Merkezde; edebiyat, müzik, fotoğraf, astronomi, bilim, tasarım, dram ve sanat konulu dersler verilecek. Ayrıca gençlerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları sorunlara yönelik sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amaçlı seminerler de düzenlenecek. Gönüllülük çalışmalarında ise gençlerin toplumda daha aktif yer almalarını ve yardımlaşma duygusunu en yoğun biçimde yaşamalarını sağlamak için çalışmalar gerçekleştirilecek. Gezi çalışmaları adı altında kent içinde ve dışında geziler, aktiviteler ve çeşitli programlar düzenlenecek. Kariyer buluşmaları ile gençler başarılı isimlerle sohbet etme imkanı bulacak. Ayrıca spor salonundaki etkinliklerden de faydalanabilecek.

SERTİFİKA SAHİBİ OLACAKLAR

Gençler, bilardo, masa tenisi, satranç masaları, langırt ve dart gibi oyunlarından da oynama fırsatı bulacak. Merkez'de bulunan bowling salonu, kütüphane-okuma salonu, bilgisayar atölyesi de gençlerin hizmetinde olacak. Ayrıca aileve arkadaş gruplarıyla birlikte cep sinemalarında film izleyebilecekler. Bu merkezde kurs gören ve eğitimini başarıyla tamamlayan gençler sertifika sahibi olacaklar.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lokman Çağırıcı’dan Bağcılar'a ikinci Gençlik Merkezi müjdesi
  • 31.03.2017 11:11

Lokman Çağırıcı’dan Bağcılar'a ikinci Gençlik Merkezi müjdesi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İnşallah gençlerimiz yakında ikinci ...

Kampüs Bağcılar Gençlik Merkezi’nde açıldı!
  • 19.02.2015 11:05

Kampüs Bağcılar Gençlik Merkezi’nde açıldı!

Eğitim ve öğretime yönelik önemli projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da ünive ...

Bağcılar Gençlik Merkezi’nde kayıtlar başladı
  • 12.10.2014 14:14

Bağcılar Gençlik Merkezi’nde kayıtlar başladı

Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Gençlik Merkezi hizmet verm ...