maritbet girişmaritbet
Avrasya Tüneli'nde hikayeler ödüllendirildi!

Avrasya Tüneli'nde hikayeler ödüllendirildi!

İki kıta arasındaki yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli'nin "Tünel Hikayeleri" yarışması sonuçlandı.

Asya ile Avrupa kıtaları arasındaki yolculuğu 5 dakikaya indirerek insanların hayatını kolaylaştıran Avrasya Tüneli'nde yaşanan ilgi çekici hikayelerin paylaşıldığı ‘Tünel Hikayeleri' yarışmasının ödülleri, sahiplerini buldu. Herkesi duygulandıran hikayelerini Twitter'da paylaşan ve seçici kurul tarafından ödüle layık görülen Avrasya Tüneli kullanıcılarına son teknoloji akıllı telefon hediye edildi

İstanbul'un iki yakası arasında en kısa yol olarak hizmet veren Avrasya Tüneli, sunduğu hızlı, konforlu ve güvenli yolculuk ile yaşamı kolaylaştırırken, duygu yüklü sayısız mutluluk hikayesine de ev sahipliği yaptı.
Bu hikayelerin en güzellerini seçmek için Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ) tarafından 11 Eylül-8 Ekim 2017 tarihleri düzenlenen ‘Tünel Hikayeleri' yarışmasına katılanlar, hikayelerini anlattıkları videoları #TünelHikayeleri etiketiyle Twitter'da paylaştı. Seçici kurulun her hafta yaptığı değerlendirme ile birinciler belirlendi ve toplam 4 kişi, büyük ödüle layık görüldü.

Heyecan dolu anlar, ödül kazandırdı

Yarışmanın finalinde Avrasya Tüneli İşletme ve Bakım Binası'nda düzenlenen törenle en güzel tünel hikayelerinin sahiplerine ödülleri verildi. Sibel Sınırca kaza geçiren en yakın arkadaşının annesine kan yetiştirmek, Nurdan Baskak unutulan yüzükleri yarım saat içinde kız isteme törenine ulaştırmak, Emre Şimşek İzmir uçağının Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacağını son anda fark ederek uçağa yetişmek, Hakan Delibaş ise kardeşini voleybol idmanına götürmek için Avrasya Tüneli'ni tercih ederek, unutulmaz bir hikaye yaşadıklarını anlatan videolarıyla ödüle layık görüldü. ATAŞ Genel Müdürü Sungjin Lee, kazananlara birer akıllı telefon hediye ederek, kendilerini tebrik etti.

“Milyonlarca insanın hayatına dokunduk”

ATAŞ Genel Müdürü Sungjin Lee, törende yaptığı konuşmada Avrasya Tüneli'nin hizmete girdiği ilk günden bu yana sürücülerin çok yoğun ilgisini gördüğünü belirterek, “Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanı altından geçen iki katlı karayolu tüneliyle birbirine bağlayan Avrasya Tüneli, iki kıta arasında hızlı, ekonomik, güvenli ve konforlu yolculuk sağlıyor. Bugüne kadar milyonlarca insanın hayatına dokunan Avrasya Tüneli'ni tercih eden ve güzel hikayelerini bizimle paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrasya Tüneli'nde hikayeler ödüllendirildi!
  • 27.10.2017 10:39

Avrasya Tüneli'nde hikayeler ödüllendirildi!

İki kıta arasındaki yolculuk süresini 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli'nin "Tün ...