maritbet girişmaritbet
Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade sıfır faiz!

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade sıfır faiz!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü’nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…

Astro Beylikdüzü, her metrekaresi kullanım açısından son derece elverişli 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı daire tipi sunmaktadır. Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office daire ve 9 adet dükkandan oluşmaktadır.   47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde ocak, davlumbaz, mikrodalga fırın ve klima standart olarak bulunmaktadır. 

Her metrekaresi titizlikle tasarlanmış Astro Beylikdüzü projesinde kullanılan malzeme ve işçilik kalitesine son derece önem verilmiştir. Proje maliyetleri son tüketiciye yansıtılmadan uygulanmış olan tasarruflu ve doğaya saygılı enerji sistemi Batı Yapı' nın doğaya, sürdürülebilirliğe ve konut sahiplerine verdiği değeri yansıtmaktadır. 

astro beylikdüzü örnek dairesi

40 Ay Vade Sıfır Faiz

Astro Beylikdüzü projesinde 160.000 TL' den başlayan fiyatlarla daire satışları devam ederken projenin %80 lik bir kısmı alıcıları ile buluşmuştur.  Yakın gelecekte Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddesi olacak Hürriyet Bulvarı' nda konumlanan proje, şu ana kadar alıcılarına %60 ile % 70 oranları arasında kar ettiren bir yatırım aracı olmuştur. Batı Yapı, ayrıca konut sahiplerine sunduğu kesin kira garantisi desteği ile yatırımcıların kısa sürede kar etmesine de katkı sağlıyor. Temmuz 2015 tarihinde teslim edilecek proje için Batı Yapı' nın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade sıfır faiz ödeme sistemi ile konut alıcılarını karlı bir yatırıma davet ediyor.

astro beylikdüzü blokları

7 / 24 Konfor…     

Projede sosyal alanlar için düşünülen ayrıntılar farklılık yaratıyor. Astro projesinde geniş bir alanda konumlanan tv – sinema ve sunum odaları, ofislere özel toplantı odaları, şömine köşeleri, bilardo ve hobi alanları, kafeterya, açık hava barbekü terası bulunmaktadır. Ayrıca her daireye ait depo alanları da düşünülmüştür. 

Eksiksiz hizmet anlayışının sunulduğu Astro Beylikdüzü projesinde resepsiyon hizmetleri, temizlik hizmetleri, ve güvenlik hizmetleri güler yüzlü ekibi ile konut sahiplerinin tam bir residans hizmeti almasına katkı sağlıyor. 

astro beylikdüzü home office

Astro Beylikdüzü projesi, TEM bağlantı yoluna 3 km, E-5 karayoluna 2km, havaalanına 15 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajının yanı sıra okul, hastane ve market gibi ihtiyaçlara cevap verebilecek merkezi bir noktada karlı bir yatırım aracı olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Astro Beylikdüzü İletişim Bilgileri;

Web: www.astrobeylikduzu.com   
Satış Ofisi:  444 49 33

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Astro Beylikdüzü'nden 40 ay sıfır faizle ev sahibi olabilirsiniz!
  • 25.12.2014 13:26

Astro Beylikdüzü'nden 40 ay sıfır faizle ev sahibi olabilirsiniz!

Beylikdüzü'nün en işlek caddelerinden biri olan Hürriyet Bulvarı'nda yer alan As ...

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade sıfır faiz!
  • 13.10.2014 13:56

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade sıfır faiz!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü’nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beyl ...

Beylikdüzü'nde 160 bin liraya sıfır daire fırsatı!
  • 08.10.2014 12:57

Beylikdüzü'nde 160 bin liraya sıfır daire fırsatı!

Astro Beylikdüzü projesinde dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlıyor ...