maritbet girişmaritbet
Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin, Günay Restauarant’ta konser verdi

Aşkın Nur Yengi ve Selami Şahin, Günay Restauarant’ta konser verdi

En güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ile Türk Pop Müziği’nin billur sesli şarkıcısı Aşkın Nur Yengi yaklaşık 450 konuğa müzik dolu saatler yaşattılar

Türkiye'nin en elit eğlence mekanı Günay Restauarant'ta önceki akşam muhteşem bir düet gecesi yaşandı. En güzel aşk şarkılarının bestecisi Selami Şahin ile Türk Pop Müziği'nin billur sesli şarkıcısı Aşkın Nur Yengi yaklaşık 450 konuğa müzik dolu saatler yaşattılar. 

BVS Group'un sahip olduğu Günay Restaurant'ta sahneye önce Aşkın Nur Yengi çıktı. Pembe renkli, parıldayan kumaştan dikilmiş, sırt dekolteli göz alıcı sahne elbisesiyle ilk olarak Carmina Burana'yı söyleyen sanatçı, o bitince dinleyicilere hangi şarkıyı istediklerini sordu. Sonra da şöyle konuştu:
 
“Repertuarı yaparken, o kadar çok şarkım var ki bu gece hangisini söylesem diye kara kara düşündüm.”
 
O sırada ön masalardan bir bayan “Kahpe Kader'i söyle” diye seslendi. Bu isteğe şaşırdığı görülen şarkıcı, “O benim şarkım değil ki” dedi ve ekledi, “Yine de bilsem, senin güzel kalbini kırmam, söylerim”
 
Ardından, ‘Hesap Ver', ‘Karanfiller', ‘Dokunmak İstiyorum', ‘Hadi Git', ‘Ayrılmam' şarkılarını seslendirdi ve dinleyicilere yeniden sordu:
 
“HELAL OLSUN BANA, NE ZOR ŞARKI BU!”
 
Aranızda benim şarkılarımla aşık olan var mı ?
Bazı masalardan eller havaya kalkınca gülümseyen sanatçı, “Bu çok güzel bir şey… ‘Sizin şarkılarınızla aşık oldum, evlendim' diyenler hep oluyor…” diye konuştu.
 
90'lı yıllara ait ‘Zehir Gibisin' isimli hareketli şarkıyı söyleyen Aşkın Nur Yengi şarkı bitiminde “Helal olsun bana; ne zor şarkı bu” diye söylendi. Sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı şarkının bestesi ise Raul Orellana, Jaime Stinus ve Jose Luis Abel isimli üç İspanyol sanatçıya ait.
 
Aşkın Nur Yengi sahnede şarkılarını söylerken, gecenin solisti Selami Şahin kuliste habercilerin sorularını cevaplandırıyordu. Günay Restaurant'ta daha önce de çalıştığını hatırlatan ünlü sanatçı şunları söyledi:
 
“Ben her yerde assolistlik yaptım. Böyle gecelerde o günlere dönüyorum. Eski günler başkaydı. 5 gece çalışırdım. Hafta sonları da kadınlar matinesi olurdu. Artık öyle mekanlar kalmadı. Bir burası var…”
Kendi bestelerinin kalıcı olduğunu da vurgulayan Selami Şahin şöyle devam etti:
  
“Eser demek kalıcı demektir. Şimdi yapılan şarkılar maalesef unutuluyor. Benim yaptıklarım değil 5 sene, 25 sene bile geçti hala unutulmadı. Ben asla yıkıcı olmam ama genç arkadaşlardan da çok rica ediyorum, güze ve unutulmayan eserler yapsınlar. Bir tutturmuşlan single! Eskiden single mi vardı? Bu internet yüzünden çıktı. İnternet çıktı mertlik bozuldu” 
 
Aşkın Nur Yengi programının sonunda sahneyi Selami Şahin'le paylaştı. İki güzel ses peş peşe 5 ayrı parçada düet yaptı.
 
“SEN ÇOK GÜZELSİN, SESİN DE ÇOK GÜZEL!”
 
Şarkıların arasında sahne arkadaşına methiyeler sıralayan Selami Şahin'in, “Seninle aynı sahneyi paylaşmak ne güzel, sen çok güzelsin, sesin de çok güzel!” diye konuşması üzerine Aşkın Nur Yengi, “Hocam yine yazıyor musunuz?” diye sormaktan kendini alamadı!
 
İki sanatçı aynı sahnede bir kez de ‘Başımın tatlı belası' isimli Selami Şahin bestesini okudular. Şarkı bittikten sonra Aşkın Nur Yengi sordu, “Bu şarkıyı hangi yıl yapmıştınız ?”
 
Selami Şahin'in cevabı ilginçti: “Ben bu şarkıyı yaptığım zaman senin ağzın süt kokuyordu. 70'li yıllarda sen daha bebekken yapmıştım…”
 
Sornasında, Selam Şahin Günay'ı dolduran konuklara iki saat boyunca tek başına sevilen şarkılarını seslendirdi. Programın bitiminde istek üzerine yeniden sahneye gelerek iki şarkı daha söyledi. Aşkın Nur Yengi ile Selami Şahin istek üzerine 29 Kasım Cuma akşamı bir kere daha Günay sahnesinde olacaklar.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına 36 milyon liralık ev aldı!
  • 09.12.2021 10:26

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına 36 milyon liralık ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer, 30 Kasım'da 15 yaşına giren kızları Nazlı'ya ...

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!
  • 03.06.2021 10:17

SunExpress'ten Türkiye-Almanya uçuşlarına ilişkin açıklama!

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye-Almanya uç ...

Çin'e gidecek ilk ihracat treni İstanbul'dan uğurlandı
  • 05.12.2020 08:45

Çin'e gidecek ilk ihracat treni İstanbul'dan uğurlandı

Bakan Karaismailoğlu, "Trenimizin yola çıktığı Çerkezköy'den çaldığı ilk düdük, ...

Taksim Camisi’nin yüzde 80’i tamamlandı
  • 26.09.2020 12:04

Taksim Camisi’nin yüzde 80’i tamamlandı

2017 yılında temeli atılan Taksim Camisi'nin inşaatı yüzde 80 seviyesine geldi. ...

Selami Şahin, 4. Levent'teki evinin kapılarını açtı!
  • 01.03.2017 09:00

Selami Şahin, 4. Levent'teki evinin kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Selami Şahin ve 32 yıllık eşi Didem Şahin, evinin kapılarını Instyl ...

Aşkın Nur Yengi emlak kraliçesi çıktı!
  • 10.03.2015 14:46

Aşkın Nur Yengi emlak kraliçesi çıktı!

Yılların eskitemediği ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi de yatırımını emlağa yapanlar ...