maritbet girişmaritbet
Araplar Yalova Thermal Palace’a astronomik teklif verdi

Araplar Yalova Thermal Palace’a astronomik teklif verdi

Arap sermayesi, Yalova’nın en dikkat çeken projesine astronomik bir teklif sundu

Türkiye'de sağlık turizmine en ciddi yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu,  bünyesindeki Yalova Termal Palace projesiyle Arap sermayesinin dikkatini çekti. İklimi, sosyal yapısı ve İstanbul'a yakınlığı nedeniyle Yalova'ya büyük ilgi duyan Araplar, Karaderili Şirketler Grubu'nun vizyon projesi olan Yalova Thermal Palace'ı satın almak için astronomik bir teklifte bulundu. 1 haftadan  tam üniteye  kadar devremülk ve otel hizmeti veren tesislere olan yoğun ilgiyi fırsata çevirmek isteyen Suudi Arabistan merkezli yatırımcıların teklifini kabul etmeyen Karaderili Şirketler Grubu, 52 haftayı kapsayan ve sosyal aktivitelerin tamamını içeren ünite satışını teklif etti. Araplardan çok büyük talep gördüklerini belirten Karaderili Şirketler Grup Bayi ve Acente Koordinatörü Deniz Derelli, Yalova Termal Palace'ın gördüğü ilginin projesiyle de doğru orantılı olduğunu söyledi. Yalova Termal Palace'da hem sağlık hem de konforu beraber sunduklarını söyleyen Derelli,   Karaderili Şirketler Grubu,  Yalova'da 50.000 m² arazi üzerinde, 5.000 metrekare sağlık, spa&kür merkezi ve 2.200 yatak kapasiteli büyüleyici bir yatırımla, çok yakında üyeleri ve yeni ziyaretçilerinin karşısına çıkmayı planlıyor. 

Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak odalı daireler olarak planlanan projede yer alacak fizik-tedavi ve rehabilitasyon merkezi, açık-kapalı yüzme  havuzları ve spor merkezlerinin yanı sıra ailelere özel havuzlar ve sosyal alanlar geniş tutuldu. Başka bir önemli ayrıntı ise projenin Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek sarayları andıran görkemli duruşu  Yalova Thermal Palace, misafirlerini saray konforunda ağırlayacak dedi ve ekledi; Türkiye'deki en iyi termal sulardan birine sahip olan Yalova'nın böyle bir yatırıma ihtiyacı vardı. Otelcilikteki tecrübemizi sayısız rahatsızlığa iyi gelen şifalı sularla birleştirerek ortaya farklı ihtiyaçlara hitap eden Yalova Termal Palace projesine imza attık. Böylesine önemli bir yatırım tüm yatırımcıların dikkatini çeker. Araplar devre mülk satışına yoğun ilgi gösteriyorlar. Bu ilgi bizi yeni yatırımlar için cesaretlendiriyor” dedi. 

Karaderili Grup'un turizmde önemli bir marka olmasını sağlayacak diğer tesislere gelince... İlk tesisini Kuşadası'nda Holiday Leisure Club adıyla açan şirket Bodrum'un incisi Akyarlar'ın mavi bayraklı denizine nazır MioBiancoResort'le ikinci yatırımını yaptı. 

İlk termal yatırımını, işletmesini devir aldığı Kütahya Emet'teki Emet ThermalResort&Spa'yla yapan Karaderili Grup, Termal turizme parmakla gösterilen bir tesise imza attı. Emet ThermalResort&Spa gerek doğası, gerekse termal suyunun faydalarıyla Türkiye'nin örnek tesisleri arasına girdi. Balıkesir Laguna Thermal inşaatı da yine örnek termal tesis olma yolunda inşaatı devam etmektedir. 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinop'un turizm hedefi yılda 2 milyon ziyaretçi sayısını aşmak
  • 26.01.2024 14:53

Sinop'un turizm hedefi yılda 2 milyon ziyaretçi sayısını aşmak

2023'te 1,5 milyon ziyaretçi ağırlayan Sinop, 2024 yılında 2 milyon ziyaretçi sa ...

Turizm merkezlerindeki havalimanlarında yolcu sayısı yüzde 22 artış gösterdi
  • 25.08.2023 17:02

Turizm merkezlerindeki havalimanlarında yolcu sayısı yüzde 22 artış gösterdi

Bu yılın ilk 7 ayında turizm merkezlerinde bulunan havalimanlarında ağırlanan yo ...

Turizm merkezlerindeki havalimanlarını 64 milyondan fazla yolcu kullandı
  • 18.07.2023 16:13

Turizm merkezlerindeki havalimanlarını 64 milyondan fazla yolcu kullandı

Türkiye'nin turizm cenneti destinasyonlarına ilgi havalimanı yolcu sayılarına ya ...

"Yüzen Otel"e dönüştürülen feribot, Van Gölü'nde turizmi canlandıracak
  • 01.09.2022 16:05

"Yüzen Otel"e dönüştürülen feribot, Van Gölü'nde turizmi canlandıracak

Van Edremit Belediyesi, yıllarca Van-Tatvan arasında yolcu ve yük taşımacılığı y ...

Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor
  • 29.07.2022 16:11

Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor

Türkiye'nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı'nın göl kıyısına yapılan 11 bung ...