maritbet girişmaritbet
Apple - Samsung kavgasında kan döküldü!

Apple - Samsung kavgasında kan döküldü!

Apple ve Samsung arasındaki büyük savaşta sonunda kan döküldü. İki oda arkadaşı arasında çıkan kavgada şişe ve bıçaklar konuştu.

Oklohama şehrinin Tulsa kasabasında meydana gelen olayda, Evergreen isimli yurtta kalan iki oda arkadaşı "Hangi cep telefonunun işletim sistemi daha iyi?" konusunda kavga etmeye başladı.

Tartışma kısa süre sonra kavgaya döndü. Kavga sırasında Elias Acevedo, oda arkadaşı Jiaro Mendez'in kafasına alkol şişesiyle vurdu. İki arkadaşın daha sonra birbirlerini bıçakladıkları öğrenildi. Kavganın ardından Elias Acevedo'nun, arkadaşı Mendez'e ait aracı çalarak kaçtığı öğrenildi.

Polis tarafından yapılan ilk açıklamada Jiaro Mendez'in kafa ve vücudunda kesikler bulunduğu açıklanırken, arkadaşının aracını çalan Acevedo'nun ise iki blok ötede araçta kanlar içinde yatarken bulunduğu öğrenildi.

Olaydan sonra hastanede tedavi altına alınan iki arkadaştan Acevedo çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İki ünlü teknoloji devi Amerikan Apple ve Güney Koreli Samsung arasındaki davalar yaklaşık 15 yıldır devam ediyor. Bu süreç içerisinde pek çok özellik ve telefon şekli nedeniyle şirketler kendi ülkelerinde dava açarak dünyada kendilerine Android ve IOS işletim sistemlerini savunan fanlar kazanmıştı.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Apple - Samsung kavgasında kan döküldü!
  • 18.04.2015 15:26

Apple - Samsung kavgasında kan döküldü!

Apple ve Samsung arasındaki büyük savaşta sonunda kan döküldü. İki oda arkadaşı ...