maritbet girişmaritbet
Aon Risk'li Sohbetler'in 3. Konuğu Nasuh Mahruki!

Aon Risk'li Sohbetler'in 3. Konuğu Nasuh Mahruki!

Aon “Risk’li Sohbetler” Sivil Toplum Örgütleri’nin markalaşmış ismi Nasuh Mahruki'nin konukluğu ile devam ediyor.

Türkiye'de yaşayan her kişi, kurum ve kuruluşun bilmesi gereken Risk Yönetimi'nin önemini vurgulamak üzere Aon'un Türkiye'deki 20'inci yılında başlattığı “Risk'li Sohbetler”in üçüncü buluşması 29 Ocak Cuma günü Nola İstanbul'da gerçekleşecek.
 
AKUT eşkurucusu Nasuh Mahruki, ülkemizi yakından ilgilendiren bir gerçeği; doğal afetler konusunu; “Riski Öngörebilmek ve Risk ile Yaşamak” başlığı üzerinden ele alacak.
 
Risk yönetimi, sigorta ve reasürans brokerliği ile insan kaynakları danışmanlığı konularında uluslararası hizmet sağlayan dünyanın önde gelen şirketi Aon, Türkiye'den ve dünyadan riski doğru yöneterek başarıya ulaşmış "Risk Ustaları" ile her ay risk yönetimi konusunda tecrübe paylaşım sohbetleri; "Risk'li Sohbetler"i gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
Aon, "Risk'liSohbetler" etkinliği çerçevesinde geçtiğimiz aylarda Manchester United Vakfı Başkanı John Shiels ve VARYAP CEO'su Erdinç Varlıbaş'ı ağırlamıştı. 
 
“Risk'li Sohbetler”in üçüncü konuğu olacak AKUT eş kurucusu Nasuh Mahruki, Türkiye'yi yakından ilgilendiren doğal afetler üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Afet sonrası arama kurtarma çalışmalarını gönüllü dernek olarak sivil toplum kuruluşları (STK) ile işbirliği içerisinde yürüten AKUT, gerekTürkiye'de gerek dünyanın diğer ülkelerinde bu anlamda büyük yenilikler getirmiş bir oluşum.  

Aynı zamanda başarılı bir dağcı olan Nasuh Mahruki, 1995 yılında Everest Dağı'na tırmanan ilk Türk. Bir çok üniversite ve kurumda risk yönetimi, liderlik, takım çalışması, kişisel gelişim, kendini tanıma, hedef odaklılık ve disiplin gibi konularda motivasyon konuşmaları ve seminerler düzenleyen Mahruki, doğal afetler gerçekleşmeden önce riski öngörebilme ve bu riski yönetebilmenin önemi üzerine deneyimlerini medya ile paylaşacak.  

Program

29 Ocak 2016 Cuma
Nola İstanbul / Galata Sokak No: 10 Beyoğlu 
13.00 – 15.00

Yorum Yaz