maritbet girişmaritbet
Angelina Jolie, 6 çocuğuyla Malibu'daki evine yerleşti!

Angelina Jolie, 6 çocuğuyla Malibu'daki evine yerleşti!

Brad Pitt’e boşanma davası açan Angelina Jolie’nin altı çocuğuyla birlikte konakladığı Malibu’daki ev ilk kez görüntülendi.

Angelina Jolie, Brad Pitt'le boşanma sürecinde altı çocuğuyla birlikte konaklamak üzere Malibu'da aylığı 95 bin dolara (275 bin TL) villa kiraladı.

41 yaşındaki aktrisin, bu evi, mahkemeye boşanma dilekçesini sunmadan üç hafta önce tuttuğu öğrenildi.

Oscar'lı oyuncunun çocuklarıyla birlikte yaşadığı lüks ev ilk kez görüntülendi. Okyanus kıyısındaki lüks evin beş yatak odası, beş banyosu bulunuyor. 409 metrekarelik evin değerinin 12 milyon dolar (34 milyon TL)  olduğu öğrenildi.

malibu

Angelina Jolie'nin, çocukları Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizleri Vivienne ve Knox (8) ile birlikte gözlerden ve ayrılmak üzere olduğu eşi Brad Pitt'den uzak yaşamak istediği iddia edildi. 

Bahçeli ve havuzlu villanın kapısında korumalar dikkat çekti. Jolie'nin, ailenin ihtiyaçlarını temin etmesi için asistanını dışarıya gönderdiği görüldü. Polis, evin etrafında bulunan medya mensupları ve hayranların aileyi rahatsız etmemesi için güvenlik önlemleri almış durumda.

malibu

Evin yer aldığı Malibu'nun en beğenilen bölgesinde Owen Wilson, Rick Rubin, Anthony Hopkins, Julia Roberts, Sean Penn ve Matthew McConaughey gibi ünlü komşular da konaklıyor. 52 yaşındaki aktör Brad Pitt'in de Malibu'ya bir saat mesafedeki Los Feliz adlı villadan ayrıldığı öğrenildi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma kararından sonra servetlerinin bölüşülmesi konusunda bir sorun yaşanmayacağı düşünülüyor. TMZ'nin haberine göre, sadece iki yıllık evli olan çift, 400 milyon dolarlık mal varlıklarının paylaşılması için evlilik öncesinde sözleşme imzaladı.

angelina jolie malibu

‘Brangelina' çiftinin, çoğunluğu, birlikte olmadan önce edinilmiş, dünyanın farklı yerlerindeki 12 gayrimenkulünü de paylaştığı öğrenildi. Birlikte satın aldıkları üç mülk ise New York'taki Waldorf Astoria'da bir daire, New Orleans'taki Fransız bölgesinde yer alan 6,5 milyon dolarlık villa ile Fransa'daki 60 milyon dolarlık değerinde şarap bağı ve Miraval Şatosu olarak sıralanıyor.

Pitt'in tüm bu mülkler için mücadeleye girmemesi, evlenmeden önce imzaladıkları anlaşmaya bağlı kalması beklenirken, Jolie'nin boşanma dosyasında belirttiği, çocukların velayetini isteme konusunda mücadele etmesi bekleniyor. Jolie, çocuklarının velayetini üstüne almak istemiş ve Pitt'e de çocukları görüş hakkı tanınmasını talep etmişti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“Konut satışındaki artış, düşük faizin önemini gösterdi”
  • 17.08.2020 13:57

“Konut satışındaki artış, düşük faizin önemini gösterdi”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Temmuz 2020 Konut Satış İstatistikleri’ni değerl ...

Angelina Jolie, yeni evi için 20 milyon dolar ödeyecek
  • 27.05.2017 13:57

Angelina Jolie, yeni evi için 20 milyon dolar ödeyecek

Ünlü oyuncu Angelina Jolie, boşanma sonrasında yeni hayatına tarihi bir malikane ...