maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu, Murat Başaran’ın Nankör klibinde de rol almış!

Ali Ağaoğlu, Murat Başaran’ın Nankör klibinde de rol almış!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün en popüler işadamlarından Ali Ağaoğlu, magazin hayatıyla da gündemden düşmüyor

 

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinin reklam filminde gösterdiği performans günlerdir tartışılırken, bir gazetede Ağaoğlu'nun çocukluk resminin yayımlanması, akıllara Ağaoğlu'nun oynadığı pop müzik klibini getirdi

Renkli kişiliğyle de kamuoyunun ilgisini çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, Maslak'ta hayata geçireceği Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin reklam filminde bizzat oynaması ve gösterdiği performans tartışmalara neden olmuştu. Ağaoğlu'nun performansını beğenenler ve beğenmeyenler bir yana, projenin özellikleri, doğaya zarar verip vermeyeceği uzun uzun tartışılmıştı.

Yeniçeri kıyafetli resmi çıkınca

Sonunda Radikal gazetesi yazarlarından Pınar Öğünç, Ali Ağaoğlu'nun 10 yaşındaki bir resmini ortaya çıkarmıştı. Bu resimde yeniçeri kıyafetine bürünen Ağaoğlu'nun bu görüntüsü, akıllara birkaç yıl önce bir pop müzik klibinde rol almasını getirdi.

Ünlü popçunun sevgilisiyle

Ünlü pop müzik sanatçısı Murat Başaran'ın 2005 yılında çıkardığı "Sana Ölürüm" adlı albümünde bulunan "Nankör" adlı şarkının klibinde rol alan Ağaoğlu, klipte Murat Başaran'ın sevgilisini oynayan, o dönemlerde Türkiye'de çok popüler olan Brezilyalı manken Raphaela Ferraro'nun sevgilisi Murat Başaran'ı aldattığı adamı oynamıştı. Klipte kar motoruyla sürat yapan ve kamuoyunda henüz günümüzdeki kadar popüler olmayan Ali Ağaoğlu, My World Europe ve Maslak 1453 projelerinin reklam filmindeki performansını aratmıyor.

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı klibi izlemek için tıklayın!

Dinçer Bilgener/Emlak Rotası

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu, Murat Başaran’ın Nankör klibinde de rol almış!
  • 20.10.2012 15:39

Ali Ağaoğlu, Murat Başaran’ın Nankör klibinde de rol almış!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün en popüler işadamlarından Ali Ağaoğlu, ...