maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu hakkında şok iddia!

Ali Ağaoğlu hakkında şok iddia!

Trabzonspor'un eski yöneticisi Önder Karaduman, kaleci Tolga Zengin'in geçen sezon Beşiktaş'a satılması ile ilgili şok bir iddiada bulundu.

Trabzonspor'un eski yöneticisi Önder Karaduman, kaleci Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transferinde ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun da parmağı olduğunu öne sürerek, "Tolga; Ali Ağaoğlu-Ahmet Nur Çebi-Saffet Çebi'nin hatır gönül ilişkileri sonucunda Beşiktaş'a gitti. Bu da bize Beşiktaş maçında 3-0'lık mağlubiyete patladı" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, kulübü ahbab-çavuş ilişkisiyle yönettiğini savunan Karaduman, Tolga'nın, iş adamı Ali Ağaoğlu ile Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi ve Saffet Çebi üçlüsünün yakınlıkları sayesinde Beşiktaş'a gittiğini söyledi. Karaduman, şöyle konuştu:
Önder Karaduman, Tolga Zengin'in hatır gönül ilişkileri yüzünden Beşiktaş'a satıldığını iddia etti.

"Harcanan o milyonlarca Euro bir hatır gönül ilişkisiyle Trabzonspor'a Beşiktaş maçında 3-0'a maloldu. Bunun sorumlusu İbrahim Hacıosmanoğlu'dur. Bunun hesabını Trabzonsporlulara vermelidir.

Ben buradan camiamız adına Tolga'nın kapalı kapılar ardında, nasıl ilişkiler ağı ile satıldığını kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum. Aynı hatır gönül ilişkileri ile Beşiktaş'a başka oyuncularımızda pazarlanmakta mıdır?

"Hacıosmanoğlu'nun bir ekibi yok"

Bütün bunların hesabı taraftara ve kongre üyelerine verilmelidir. Cardozo'yu almakla bu iş bitmiyor. Bu, bir takım oluşturma ve ekip işidir. Bir ekip çalışmasını gerektirir. Hacıosmanoğlu'nun ortada bir ekibi yoktur. Göstermelik sekiz yönetici nazarında kulübü tek başına yönetmektedir. Kulübümüzle ilgili her türlü hayati kararı tek başına almaktadır. Sezon başı getirdiği teknik direktörün (Vahid Halilhodzic) kulübe verdiği zarar ortadadır. 
'Yanlış yaptım' demekle verdiği bu büyük zarardan kurtulamaz, kurtulmamalıdır. Bu teknik direktöre ne kadar para ödenmiştir? Bunlar kamuoyuna açıklanmalıdır. 

"Trabzonspor bakkal gibi yönetiliyor"

Trabzonspor gibi büyük bir kulüp bir bakkal gibi yönetilmektedir. Bu tarihi büyük bir ayıptır ve bu yanlış artık görülmelidir. Trabzonspor bir büyük kurumdur ve büyük bir kurum gibi yönetilmelidir. Kulübümüz çok büyük bir borcun altına sokulmuştur. Trabzonspor gibi bir kulüp bu kadar parayı dördüncü olmak için harcayamaz. Trabzonspor hepimize ait bir değerdir. Kimsenin malı ve çiftliği değildir. Hiç kimse bu büyük değeri bu kadar keyfi irade ile kullanamaz. Buradan delege ve taraftara sesleniyorum. Önümüzdeki seçimlerde kulübümüze sahip çıkmazsak zaten ağır bir borcun altına sokulmuş olan Trabzonspor'u altından hiç kimsenin kalkamayacağı bir tablo ile devralmak zorunda kalabiliriz."

Hürriyet

 

 

Yorum Yaz