maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu da Uludağ Ekonomi Zirvesi’ndeydi!

Ali Ağaoğlu da Uludağ Ekonomi Zirvesi’ndeydi!

Birçok başarılı iş adamına ev sahipliği yapan Türkiye’nin en büyük ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne Ali Ağaoğlu da katıldı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Efsaneler Buluştu Türkiye'nin en büyük ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin 4.'sü Uludağ Grand Yazıcı Hotel'de başladı. Capital ve Ekonomist Dergilenin organizasyonunda yapılan zirveye İşadamı Hüseyin Samut da katıldı. 

Türkiye'nin gelenekselleşen ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ilk gününde Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve beraberinde 25'i yurt dışından olmak üzere 65 konuşmacı ile çok sayıda iş insanı katıldı. Zirvenin gelenekselleşen davetlileri arasında Antalyalı İşadamı Hüseyin Samut'da yer aldı. Samut, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile hem zirve hem de inşaat sektörü hakkında sohbet etti. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Samut A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, zirvenin yapıldığı otelde bir araya geldiği birçok işadamı ile inşaat sektörü hakkında görüşmeler yaptı. Samut, Kentsel dönüşüm, inşaat sektörü ve ekonomi içerikli konuşmaların yapıldığı sohbetler esnasında Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ile de sohbet etti.

Samut ve Özdemir'den Fenerbahçe Damgası… 

Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen ve Fenerbahçe Kulübü Kongre Delegesi olan Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, zirvede Eski Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir ile de bir araya geldi. Limak Group Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Hüseyin Samut sohbetlerinin ardından özel olarak işlenmiş Fenerbahçe atkısı taktılar. İkilinin Fenerbahçe atkılı pozu zirvenin en renkli görüntülerinden biri oldu. 

Efsaneler Yeniden Buluştu…

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu ile de Grand Yazıcı Hotel'e bir araya gelen Samut, dostlukları geçmişe dayanan Ağaoğlu ile dakikalarca sohbet etti. İki ünlü İşadamının sohbeti esnasında sık sık gülüştükleri ve samimi anların yaşandığı gözlendi. 

Ekonomi Devlerinden Konukoğlu ile Samut Yine Bir Araya Geldi…

Türkiye ekonomisinin lokomotif şirketlerinden Sanko Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da Uludağ Ekonomi Zirvesi'ndeydi. Başarılarıyla Türk Ekonomisi 'ne ismini kazdıran başarılı İşadamı Konukoğlu ile Hüseyin Samut, 3. Uludağ Ekonomi Zirvesinde olduğu gibi bu zirvede de yan yana görüntülendi. İki işadamının karşılıklı sohbet ettiği buluşma ikinci kez kayıtlara geçti. 

Önce Hisarcıklıoğlu Sonra AB'den Mevkidaşı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile yan yana görüntülenen Samut, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde de Hisarcıklıoğlu'nun mevkidaşı AB Çin Ticaret Odası Başkanı Joerg Wuttke ile sohbet etti.

Öte yandan Samut A.Ş.'nin birçok üst düzey konut ve konak projelerini hayata geçiren, geçtiğimiz aylarda Konyaaltı'nda bir otel projesini tamamlayan Samut A.Ş.'nin Konyaaltı'ndaki dev AVM projesinde de oldukça ilerleme kaydettiği öğrenildi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

“2021 turizm gelir hedefimizi 22 milyar dolar olarak güncelledik”
  • 25.11.2021 09:14

“2021 turizm gelir hedefimizi 22 milyar dolar olarak güncelledik”

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Uludağ Ekonomi Zirvesi kap ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...