maritbet girişmaritbet
Akyazı Aksartepe Projesi yol çalışmalarıyla başladı!

Akyazı Aksartepe Projesi yol çalışmalarıyla başladı!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksartepe yolunda yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına hızla başladı.

Aksartepe Mesire Alanı Projesi için yolların açılmaya başlanması ile ilk adım atıldı. İlçe genelindeki tüm mahallelerde farklı birçok ekipleri hızla çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, İlçede merakla beklenen Aksar Tepe mesire alanı için yeni yol açma ve genişletme, zemin düzeltme dolgu malzemesi serimi gibi çalışmalarına hızla başladı.

Aksartepe üzerinde yapılacak olan Aksartepe Mesire alanı projesi içerisinde birçok kapalı ve açık oturma alanları, otoparkları, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları, piknik alanları barındırmakla birlikte karşısında Sakarya Akyazı'nın hizmetine kısa bir süre içerisinde sunulması hedefleniyor. Aksar Tepe yolunun açılmasıyla birlikte projenin ilk adımını atan Akyazı Belediyesi yolların açılmasının ardından da mesire alanı ve binaların inşaatına başlayacak.

Aksartepe projesi yol açma çalışması ile birlikte diğer teknik çalışmalarına da ara vermeyen Akyazı Belediyesi Fen işleri ekipleri Küçücek mahallesinde alt yapı güçlendirme çalışmaları ve mevcut altyapı borularının bakım ve onarımları kapsamında sel sularının ve yağmurların tahrip ettiği Korige kanalizasyon borularını bakım ve onarımını yapmaya başladı. Kısa bir süre içerisinde Küçücek mahallesinde 300'lük Korige boru eskilerinin yerine değiştirilerek mevcut boruların da bakım ve onarımlarının bir kısmı ekipler tarafından tamamlandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akyazı Aksartepe Projesi yol çalışmalarıyla başladı!
  • 13.08.2015 13:42

Akyazı Aksartepe Projesi yol çalışmalarıyla başladı!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksartepe yolunda yeni yol açma ...