maritbet girişmaritbet
Aksaray'daki sanayi bölgesi şehir dışına taşınıyor

Aksaray'daki sanayi bölgesi şehir dışına taşınıyor

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Aksaray'daki mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili 'Sanayi Sitesi Projesi' tamamlandı.

Aksaray Belediyesi, TOKİ ile yapılan anlaşma gereğince hazırladığı sanayi sitesi projesiyle sanayi bölgesini şehir dışına taşıyor. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, esnaf ve sanatkarların modern ticaret alanına taşınması amacıyla ciddi adımlar atarak TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Aksaray'a davet etmişti. TOKİ Başkanı'na projeyi anlatan Başkan Yazgı, sanayicilerle yaptığı görüşmelerde esnafların çoğunluğunun taşınmadan yana olduğunu ve projeye sıcak baktıkları için böyle bir proje hazırlandığını aktardı. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda sanayi esnaflarıyla Kültür Merkezi'nde yapılan geniş katılımlı istişare toplantısında esnafların çoğunluğu projeye açık destek verdiklerini göstermişlerdi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, madeni sanatkarlar ve esnaf temsilcileriyle yaptıkları görüşmeler ışığında TOKİ ile mutabakat sağlandığı duyurmuştu.

PROJEDE SON AŞAMAYA GELİNDİ 

Sanayi esnaflarıyla yapılan görüşmeler ve TOKİ yönetimi ile varılan mutabakat neticesinde modern sanayi sitesinde son aşamaya gelindi. Sanayi projesinin tanıtım toplantısı sanayicilerin katılımı ile 15.10.2015 Perşembe günü 10.30'da Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aksaray'daki sanayi bölgesi şehir dışına taşınıyor
  • 15.10.2015 10:23

Aksaray'daki sanayi bölgesi şehir dışına taşınıyor

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Aksaray'daki mevcut san ...